ACERBIS Fekete Rögzítő készlet X-brake Yam 14 AC 0025013.000

Gyártó:
Cikkszám:
984086
Gyári cikkszám:
AC 0025013.000

10700.000063

8425.1969

10 700 Ft

Nettó: 8 425 Ft

ACERBIS Fekete Rögzítő készlet X-brake Yam 14 AC 0025013.000

3-14 nap
Rendelhető

Termékleírás

Az ACERBIS Fekete Rögzítő készlet X-brake Yam 14 AC 0025013.000 egy kiemelkedő minőségű termék, amelyet kifejezetten a Yamaha modellekre terveztek. Ez a rögzítő készlet ideálisan alkalmas motorosok számára, akik fontosnak tartják motorjuk fékrendszerének stabilitását és megbízhatóságát. Készletünk megkönnyíti a fékek szerelését és javítását, biztosítva a biztonságos motorozást bármilyen körülmények között.

Minőség és Megbízhatóság

Az ACERBIS elkötelezetten dolgozik azért, hogy a legjobb minőségű alkatrészeket biztosítsa a vásárlóinak. Ez a fekete rögzítő készlet az egyik legnépszerűbb termékük, amely megfelel a legmagasabb iparági szabványoknak. Az anyagok, amelyekből készült, tartósak és ellenállóak, így hosszú élettartamot biztosítanak. A Yamaha modellekhez kifejlesztett specifikus illeszkedés garantálja, hogy a termék tökéletesen kompatibilis legyen a motorjával.

Felszerelés és Használat

Az ACERBIS Fekete Rögzítő készlet X-brake Yam 14 AC 0025013.000 felszerelése egyszerű és gyors folyamat. A készlet részletes utasításokat tartalmaz, amelyek lépésről lépésre vezetik végig a felhasználót az összeszerelésen. Ezáltal elkerülhetőek a hibák és biztosítható a biztonságos, stabil rögzítés. A Black Mounting Kit különösen ajánlott azoknak a motorosoknak, akik saját maguk szeretik karbantartani és optimalizálni a járművüket.

Kiemelkedő Tulajdonságok

  • Kompatibilitás: Kifejezetten a Yamaha 14 AC modellekhez tervezve
  • Minőség: Kiváló minőségű anyagokból készült tartósság és megbízhatóság érdekében
  • Egyszerű Felszerelés: Részletes használati útmutatóval mellékelve
  • Stabilitás: Biztos és stabil fékhatást nyújt
  • Design: Elegáns fekete kivitel, amely illik bármilyen motorhoz

Vásárlói Vélemények

Vásárlóink visszajelzései szerint az ACERBIS Fekete Rögzítő készlet X-brake Yam 14 AC 0025013.000 kiváló választás minden Yamaha motor tulajdonos számára. Többen dicsérték a termék tartósságát, egyszerű felszerelését és a fékrendszer által nyújtott stabilitást. Ezek az elégedett vásárlói visszajelzések is igazolják, hogy a termékünk tényleg megfelel az elvárásoknak és hozzájárul a biztonságos motorozáshoz.

Garancia és Szállítás

Az ACERBIS termékeire 1 év garanciát biztosítunk, így nyugodtan vásárolhat a webshopunkban. Gyors és megbízható szállítást kínálunk, hogy Ön minél hamarabb élvezhesse új rögzítő készletével a motorozás örömeit. Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatosan, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Összegzés

Az ACERBIS Fekete Rögzítő készlet X-brake Yam 14 AC 0025013.000 egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden Yamaha motor tulajdonos számára, aki megbízható és tartós megoldást keres a fékrendszer rögzítésére. A magas minőség, a könnyű felszerelhetőség és a pozitív vásárlói visszajelzések alapján biztos lehet benne, hogy ez a termék hosszú távon hozzájárul motorja optimális teljesítményéhez és biztonságához.

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett