MOTO-MASTER FÉKTÁRCSA FIXED NITRO CONTOURED NATURAL 110374

Gyártó:
Cikkszám:
884012
Gyári cikkszám:
110374

29700.000036

23385.8268

29 700 Ft

Nettó: 23 386 Ft

MOTO-MASTER FÉKTÁRCSA FIXED NITRO CONTOURED NATURAL 110374

Rendelhető
Rendelhető

MOTO-MASTER FÉKTÁRCSA FIXED NITRO CONTOURED NATURAL 110374

Gyártó: MOTO-MASTER

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Fékbetétek, féktárcsák, fékalkatrészek > Hátsó féktárcsa

A MOTO-MASTER FÉKTÁRCSA FIXED NITRO CONTOURED NATURAL 110374 a motorsport ipar egyik leginnovatívabb és legmegbízhatóbb terméke. Ez a féktárcsa nem csupán egy alkatrész; ez egy magas teljesítményű elem, amely biztosítja a maximális fékezési teljesítményt és biztonságot a motorkerékpár használata során. A konstrukció és a tervezés minden mozzanata a precizitásra és a tartósságra van kiélezve.

Kiemelkedő Tulajdonságok:

  • Kiváló Anyaghasználat: A féktárcsa kiváló minőségű, hőkezelt acélból készül, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a kiváló hőelvezetést.
  • Innovatív Design: A contoured design nemcsak táblásabb fékezési teljesítményt nyújt, hanem az esztétikát is javítja, így a motorod megjelenése is vonzóbb lesz.
  • Kivételes Teljesítmény: Számos teszt és visszajelzés igazolja, hogy a MOTO-MASTER féktárcsa kivételes teljesítményt nyújt még extrém körülmények között is. Az elem bármilyen útviszonyok között stabilitást és megbízhatóságot biztosít.
  • Könnyű Telepítés: A féktárcsa úgy van tervezve, hogy a szerelése egyszerű és gyors legyen, kompatibilis a legtöbb motorkerékpár-modelllel.
  • Biztonság és Megbízhatóság: A termék minden biztonsági előírásnak megfelel, és a legmagasabb minőségi szabványok szerint készül.

Műszaki Adatok:

Termékkód110374
GyártóMOTO-MASTER
KategóriaHátsó féktárcsa
AnyagHőkezelt acél
DesignContoured
SzínTermészetes

Ez a féktárcsa kifejezetten azoknak a motorosoknak készült, akik nem kötnek kompromisszumot, ha a biztonságról és a teljesítményről van szó. A MOTO-MASTER FÉKTÁRCSA FIXED NITRO CONTOURED NATURAL 110374 ideális választás versenyzőknek és hobbi motorosoknak egyaránt, akik szeretnék maximalizálni fékezési képességeiket.

A webshopunkban megtalálja ezt és sok más kiváló minőségű MOTO-MASTER terméket, amelyeket gyors szállítással és kedvező áron kínálunk. Ne hagyja ki az alkalmat, hogy járművét a legjobbal szerelje fel!

Fedezze fel a teljes kínálatunkat, és élvezze a biztonságos motorozás minden előnyét a MOTO-MASTER termékekkel!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges