MOTO-MASTER Fékrotor Fix Nitro Contoured Natural 110367

Gyártó:
Cikkszám:
884013
Gyári cikkszám:
110367

29700.000036

23385.8268

29 700 Ft

Nettó: 23 386 Ft

MOTO-MASTER Fékrotor Fix Nitro Contoured Natural 110367

Rendelhető
Rendelhető

MOTO-MASTER Fékrotor Fix Nitro Contoured Natural 110367:

A MOTO-MASTER az egyik legismertebb és legelismertebb gyártó a motoralkatrész szektorban, különösen a fékalkatrészek tekintetében. Az általuk kínált Fékrotor Fix Nitro Contoured Natural 110367 egy kiváló minőségű, tartós és példátlan teljesítményt nyújtó féktárcsa, amely a legigényesebb motorosok igényeinek is megfelel.

Termékjellemzők:

  • Kiváló minőség: A MOTO-MASTER minden terméke, így a Fékrotor Fix Nitro Contoured Natural is, prémium minőségű anyagokból készül, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.
  • Innovatív dizájn: A contoured (kontúros) kialakítás nem csak esztétikailag vonzó, hanem elősegíti a jobb hűtést és a kisebb súrlódást, ami jelentősen növeli a fékhatást és csökkenti a kopást.
  • Fokozott fékteljesítmény: A Nitro kontúr technológia biztosítja a kiváló fékerőt, még extrém körülmények között is. A rotor felülete úgy lett kialakítva, hogy optimális hőelosztást biztosítson, ezáltal minimalizálja a hőterhelést és a deformáció kockázatát.
  • Könnyű telepítés: A MOTO-MASTER féktárcsák könnyen felszerelhetők, és kompatibilisek a legtöbb motorkerékpárral, így nem kell aggódnia a bonyolult szerelési folyamatok miatt.

Miért válassza a MOTO-MASTER Fékrotor Fix Nitro Contoured Natural 110367-et?

Ha Ön egy szenvedélyes motoros és a legjobbat keresi motorkerékpárjához, akkor a MOTO-MASTER Fékrotor Fix Nitro Contoured Natural 110367 remek választás. Ez a féktárcsa a legkorszerűbb technológiát, dizájnt és anyagokat ötvözi, hogy Önnek a lehető legjobb vezetési élményt nyújtsa. Az extrém hőmérsékletek és használati körülmények sem jelentenek akadályt ennek a kiváló féktárcsának, legyen szó versenypályáról vagy közúti használatról.

A MOTO-MASTER gyártó híres a pontos mérnöki munkáról és a szigorú minőségellenőrzési eljárásokról. Minden egyes féktárcsa, köztük a Fix Nitro Contoured Natural 110367 is, szigorú teszteken megy keresztül, hogy megfeleljen a legmagasabb iparági szabványoknak. Ez az oka annak, hogy a motorosok világszerte bíznak a MOTO-MASTER termékekben, amikor kiemelkedő teljesítményre van szükségük.

Következtetés: A MOTO-MASTER Fékrotor Fix Nitro Contoured Natural 110367 nemcsak egy alkatrész, hanem egy befektetés a biztonság, a teljesítmény és a tartósság terén. Ha a legjobbat szeretné biztosítani motorkerékpárjának, válassza a MOTO-MASTER fékalkatrészeit, és tapasztalja meg a különbséget.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett