MOTO-MASTER Fékpofa ATV Sinter Pro Racing 095011

Gyártó:
Cikkszám:
875305
Gyári cikkszám:
095011

10700.000063

8425.1969

10 700 Ft

Nettó: 8 425 Ft

MOTO-MASTER Fékpofa ATV Sinter Pro Racing 095011

Rendelhető
Rendelhető

MOTO-MASTER Fékpofa ATV Sinter Pro Racing 095011

A MOTO-MASTER egy neves és megbízható gyártó, amely híres a kimagasló minőségű motoralkatrészekről, beleértve a fékbetéteket. A MOTO-MASTER Fékpofa ATV Sinter Pro Racing 095011 kifejezetten a profi versenyzők és az extrém igénybevételt kereső motorosok számára készült. Az ATV-k által nyújtott extrém körülmények és teljesítmény igényeinek megfelelő, egyedülálló kialakítású fékpofa kiemelkedik a piacon található hagyományos fékbetétek közül.

Ez a termék a legmodernebb technológiával és anyagokkal készült, hogy biztosítsa a legjobb teljesítményt és hosszú élettartamot. A sinterelt fékpofa különleges összetétele kiváló fékhatást nyújt minden hőmérsékleten, így ideális választás mind a versenypályán, mind pedig a terepen. A MOTO-MASTER Fékpofa ATV Sinter Pro Racing 095011 kiváló súrlódási együtthatóval rendelkezik, ami biztosítja a nagyszerű fékhatást és a precíz vezérlést bármilyen körülmények között.

Fő jellemzők:

  • Kiváló minőség: A MOTO-MASTER márka garancia a megbízhatóságra és a tartósságra.
  • Sinterelt összetétel: A termék speciális sinterelt anyagból készült, amely fokozott kopásállóságot és hőállóságot biztosít.
  • Kiemelkedő fékhatás: Magas súrlódási együttható a legjobb fékhatás érdekében minden körülmények között.
  • Versenykörülményekre tervezve: Kifejezetten ATV-k és versenyzők számára kialakítva, hogy a legnehezebb igénybevételek mellett is megbízható teljesítményt nyújtson.
  • Hosszú élettartam: Az extrém igénybevételre tervezett összetétel hosszú élettartamot biztosít, csökkentve ezzel a karbantartási és cserelési igényeket.

A MOTO-MASTER Fékpofa ATV Sinter Pro Racing 095011 tökéletes választás mindazok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a fékhatás, a tartósság és a megbízhatóság terén. Akár versenyezni szeretne, akár extrém terepi kihívásokkal szembesül, ez a fékpofa biztosítja, hogy mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Webshopunkban széles választékban talál motoralkatrészeket és motoros kiegészítőket, így minden motoros megtalálja a számára legmegfelelőbb termékeket. Tekintse meg további termékeinket is, és válassza a minőséget és a megbízhatóságot, amit a MOTO-MASTER termékek garantálnak.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges