EBC FÉKBETÉT FA-HH SOROZAT FA390HH SINTERED METAL

Gyártó:
Cikkszám:
866996
Gyári cikkszám:
FA390HH

15499.999988

12204.7244

15 500 Ft

Nettó: 12 205 Ft

EBC FÉKBETÉT FA-HH SOROZAT FA390HH SINTERED METAL

Rendelhető
Rendelhető

EBC FÉKBETÉT FA-HH SOROZAT FA390HH SINTERED METAL – A MAXIMÁLIS FÉKTELJESÍTMÉNYÉRT

Az EBC Brake Pad FA-HH Series Sintered Metal FA390HH valójában nem mindennapi alkatrész a motorosok számára. A motoralkatrészek terén széles körű ismertséggel rendelkező EBC által gyártott fékbetétek különleges minőséget és teljesítményt kínálnak. A FA-HH sorozatban lévő FA390HH modell különösen kiemelkedő, ha tartósság és fékerősség a tét. Ezek a fékbetétek kiváló választásnak bizonyulnak a versenyzők és az utcai motorosok számára egyaránt.

Az EBC FA390HH fékbetét szinterezett fémből készült, ami azt jelenti, hogy a gyártási folyamat során nagy nyomás és hő alkalmazásával alakították ki. Az ilyen típusú fékbetétek különösen jók a hőelvezetésben és az extrém körülmények között való használatban. Ez által nagyobb teljesítményt és hosszabb élettartamot biztosítanak a fékrendszer számára.

Miért válassza az EBC FA-HH fékbetéteket?
Ezek a fékbetétek következő különleges jellemzőkkel bírnak:

  • Kiváló fékerősség: Az EBC FA390HH a különböző sebességtartományokban is erőteljes és megbízható fékezést biztosít.
  • Nagy hőállóság: A szinterezett fém szerkezet lehetővé teszi, hogy a fékbetétek nagy hőmérsékleten is megőrizzék teljesítményüket.
  • Tartósság: Hosszabb élettartam az átlagos fékbetétekkel szemben, ami csökkenti az alkatrészek gyakori cseréjének szükségességét.
  • Környezeti tényezőknek való ellenállás: Ellenáll a nedvességnek, pornak és más környezeti tényezőknek, amelyek befolyásolhatják a fékteljesítményt.

Az EBC szigorú tesztelési és minőségellenőrzési eljárásainak köszönhetően ezek a fékbetétek megfelelnek a legmagasabb standardoknak és elvárásoknak. Azok a motorosok, akik kompromisszum mentes teljesítményt keresnek, mindenképpen elégedettek lesznek az EBC FA-HH sorozat FA390HH modelljével.

Ha a motorja hátsó fékbetétjének cserélésére van szüksége, ne keressen tovább. Az EBC FA390HH az egyik legjobb választás, amely hosszú távon is kiváló befektetésnek bizonyul a motorkarbantartás terén. Legyen szó utcai motorozásról vagy versenyzésről, ezek a fékbetétek minden körülmények között megállják a helyüket.

Specifikációk:

  • Típus: Szinterezett fém fékbetét
  • Modell: FA390HH
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Fékbetétek, féktárcsák, fékalkatrészek > Hátsó fékbetét
  • Gyártó: EBC

Rendelje meg most az EBC FA390HH fékbetétet a webshopunkból, és élvezze a prémium fékalkatrészek nyújtotta előnyöket. Biztos lehet benne, hogy az EBC által gyártott termékekkel a legmagasabb szintű fékteljesítményt és biztonságot kapja.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges