NG BRAKES Kerek Rögzített Féktárcsa 372

Gyártó:
Cikkszám:
994348
Gyári cikkszám:
372

38900.000051

30629.9213

38 900 Ft

Nettó: 30 630 Ft

NG BRAKES Kerek Rögzített Féktárcsa 372

Rendelhető
Rendelhető

NG BRAKES Kerek Rögzített Féktárcsa 372

Ismerkedjen meg webshopunk legújabb termékével: az NG BRAKES által gyártott Kerek Rögzített Féktárcsa 372. Ezt a féktárcsát kimondottan motorkerékpárokhoz tervezték, figyelembe véve a legszigorúbb minőségi és teljesítményi követelményeket. Az NG BRAKES márka régóta ismert a megbízhatóságáról és kiváló minőségű termékeiről, így biztos lehet benne, hogy a motorkerékpárja a legjobb alkatrészt kapja.

A NG BRAKES Kerek Rögzített Féktárcsa 372 tervezésénél a mérnökök különleges figyelmet fordítottak arra, hogy a féktárcsa kiváló hőelvezetési képességekkel rendelkezzen. Ezáltal a féktárcsa hosszú élettartamot és megbízható fékteljesítményt nyújt még extrém körülmények között is. Anyaga kiváló minőségű rozsdamentes acél, amely ellenáll a korróziónak és kiváló kopásállóságot biztosít.

A féktárcsa kialakítása nem csak a funkcionalitást szolgálja, de esztétikailag is kellemes látványt nyújt. A letisztult, kerek forma tökéletesen illik minden motorkerékpár stílusához, legyen szó sportmotorokról, túramotorokról vagy akár chopperekről. Az NG BRAKES Kerek Rögzített Féktárcsa 372 felszerelése rendkívül egyszerű, a pontos illeszkedés garantálja a gyors és problémamentes cserét.

Az NG BRAKES Kerek Rögzített Féktárcsa 372 kompatibilis a legtöbb motorkerékpártípussal, így nem kell aggódnia a kompatibilitás miatt. Az NG BRAKES mérnökei számos tesztet végeztek el annak érdekében, hogy ez a féktárcsa minden körülmények között kiválóan teljesítsen, legyen szó városi közlekedésről vagy extrém sporthasználatról. A féktárcsa tervezése során különleges figyelmet fordítottak az egyenletes fékerő elosztására, amely megakadályozza a fékblokkolást és növeli a vezetés biztonságát.

A fékteljesítmény optimalizálása mellett az NG BRAKES Kerek Rögzített Féktárcsa 372 minimális karbantartást igényel. A rozsdamentes acél anyagának köszönhetően a féktárcsa hosszú ideig megőrzi újszerű állapotát, így kevesebb időt és pénzt kell fordítania a karbantartásra. A magas minőségi szabványoknak köszönhetően a féktárcsa hosszú évekig megbízható szolgálatot nyújt, még a legkeményebb körülmények között is.

Összegzésként elmondhatjuk, hogy az NG BRAKES Kerek Rögzített Féktárcsa 372 egy kiváló választás minden motorkerékpár-tulajdonos számára, aki megbízható, magas minőségű és stílusos féktárcsát keres. Bízzon az NG BRAKES szakértelmében és tapasztalatában, és válassza ezt a féktárcsát, hogy motorkerékpárja a legjobb teljesítményt és biztonságot nyújtsa.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták
NG BRAKES Hullámos Fix Féktárcsa 675X NG BRAKES Hullámos Fix Féktárcsa 675X

35 200 Ft