EBC TT Sport Carbon Fusion Fékbetétek CARBON TT DIRT FA444TT

Gyártó:
Cikkszám:
993269
Gyári cikkszám:
FA444TT

13099.999962

10314.9606

13 100 Ft

Nettó: 10 315 Ft

EBC TT Sport Carbon Fusion Fékbetétek CARBON TT DIRT FA444TT

Rendelhető
Rendelhető

EBC TT Sport Carbon Fusion Fékbetétek CARBON TT DIRT FA444TT a profi motorosok számára tervezett legújabb innováció a fékrendszerek világában. Ez a termék az EBC mérnöki precizitásának és technológiai fejlettségének eredménye, kifejezetten terepmotorokhoz és sportmotorokhoz kifejlesztve.

Főbb jellemzők és előnyök:

  • Kiváló fékteljesítmény: Az EBC TT Sport Carbon Fusion fékbetét a legmagasabb szintű fékteljesítményt nyújtja minden terepen. A szénszálas technológia biztosítja az erős és megbízható fékerőt, még nedves és sáros körülmények között is.
  • Tartósság és hatékonyság: Ezek a fékbetétek fokozott tartóssággal rendelkeznek, így hosszabb élettartamot és kevesebb karbantartási szükségletet biztosítanak. A szénalapú összetétel csökkenti a kopás mértékét és növeli a féktárcsák élettartamát.
  • Kiváló hűtési képességek: Az EBC fejlett hőelvezetési technológiája lehetővé teszi, hogy a fékbetétek jobban kezeljék a hőt, ami különösen fontos a hosszabb túrák és intenzív fékezés során.
  • Optimalizált súrlódási együttható: Az EBC TT Sport Carbon Fusion fékbetétek egyensúlyt biztosítanak a kiváló fékerő és a kíméletes fékteljesítmény között, csökkentve a vibrációt és zajt.

Az EBC TT Sport Carbon Fusion Fékbetétek CARBON TT DIRT FA444TT a motorosok számára a legnagyobb biztonságot és teljesítményt ígéri. Az EBC már több évtizede elkötelezetten fejleszti termékeit, hogy azok minden motoros igényeit kielégítsék, legyen szó hobbi terepmotorozásról vagy professzionális sportolásról.

Miért válassza az EBC TT Sport Carbon Fusion fékbetéteket?

  • Megbízhatóság: Az EBC márka globális elismerést szerzett a fékalkatrészek piacán, köszönhetően a termékek hosszú élettartamának és megbízhatóságának.
  • Eredeti technológia: Az EBC szabadalmazott szénalapú összetétele és gyártási folyamata garantálja a legjobb teljesítményt és minőséget.
  • Környezetbarát: Az EBC termékei nem tartalmaznak mérgező nehézfémeket és azbesztet, így környezetbarát és biztonságos választás minden motoros számára.

Kompatibilitás

Az EBC TT Sport Carbon Fusion Fékbetétek CARBON TT DIRT FA444TT kiválóan kompatibilisek a legtöbb terepmotor és sportmotor típusával, ezáltal széles körű felhasználhatóságot biztosítanak.

Rendelje meg most az EBC TT Sport Carbon Fusion fékbetéteket webshopunkból, és élvezze a legmagasabb szintű fékteljesítményt és biztonságot minden körülmények között!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges