EBC TT Sport Carbon Fusion Fékbetétek CARBON TT DIRT FA443TT

Gyártó:
Cikkszám:
993270
Gyári cikkszám:
FA443TT

13099.999962

10314.9606

13 100 Ft

Nettó: 10 315 Ft

EBC TT Sport Carbon Fusion Fékbetétek CARBON TT DIRT FA443TT

Rendelhető
Rendelhető

EBC TT Sport Carbon Fusion Fékbetétek CARBON TT DIRT FA443TT - az igényes motorosok választása. Ha a legjobb minőségű fékbetétekre van szükség, amelyek megbízhatóságot, hosszú élettartamot és kivételes teljesítményt nyújtanak, akkor az EBC TT Sport Carbon Fusion Fékbetétek CARBON TT DIRT FA443TT a tökéletes választás.

Az EBC neve már önmagában is garancia a minőségre és teljesítményre. Az EBC TT Sport Carbon Fusion termékcsalád speciálisan verseny- és terepmotorokhoz lett kifejlesztve. Ezek a fékbetétek carbon és kerámiai anyagok ötvözetéből készültek, ami biztosítja a kiváló hőelmérséklet-elvezetést és minimális fékbetét kopást. A CARBON TT DIRT FA443TT modell kifejezetten ajánlott azoknak a motorosoknak, akik gyakran használják motorjukat extrém körülmények között, legyen szó versenyről vagy kemény terepmotorozásról.

Előnyök:

  • Magas hőellenállás és hőelmérséklet-elvezetés
  • Minimális fékbetét kopás
  • Kivételes teljesítmény extrém körülmények között
  • Kiváló tapadás és fékező hatás
  • Tartós és hosszú élettartamú

Egy jó fékrendszer alapja a kiváló minőségű fékbetét. Az EBC TT Sport Carbon Fusion Fékbetétek CARBON TT DIRT FA443TT nem csak a legjobbak közé sorolható, de a modern technológiai újításoknak köszönhetően mellettük dönteni egy bölcs befektetés is egyben. A Carbon Fusion technológia révén jelentősen csökken a fékbetétek kopása, ezáltal hosszabb élettartamot és kevesebb karbantartási igényt biztosítva a motor tulajdonosának.

A karbon és kerámiai ötvözet lehetővé teszi a stabil fékerő fenntartását még extrém hőmérsékleti körülmények között is, ami különösen hasznos lehet a hosszabb, intenzív motorozások során. Ezek a fékbetétek különösen ajánlottak terepmotorokhoz, ahol gyakran szembesülnek sárral, vízzel, porral és más szennyeződésekkel, amelyek negatívan befolyásolhatják a fékteljesítményt. Az EBC TT Sport Carbon Fusion fékbetétek ezeknek a kihívásoknak is megfelelnek, biztosítva a tartós és megbízható fékhatást minden körülmények között.

Műszaki jellemzők:

  • Modell: CARBON TT DIRT FA443TT
  • Anyaga: Carbon Fusion (karbon és kerámiai ötvözet)
  • Gyártó: EBC
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Fékbetétek, féktárcsák, fékalkatrészek > Fékbetét

Ne habozzon, válassza az EBC TT Sport Carbon Fusion Fékbetétek CARBON TT DIRT FA443TT modellt a megbízható és kiváló teljesítményért! Webshopunk kínálatában könnyedén megtalálhatja és megvásárolhatja ezeket a kiemelkedően jó minőségű fékbetéteket, amelyek minden motoros igényét kielégítik. Legyen szó hobbiról vagy professzionális versenyzésről, az EBC termékei mindig a legjobbak közé tartoznak.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges