MOTO-MASTER Féktárcsa Offroad Nitro 097421

Gyártó:
Cikkszám:
890889
Gyári cikkszám:
097421

8500.000018

6692.9134

8 500 Ft

Nettó: 6 693 Ft

MOTO-MASTER Féktárcsa Offroad Nitro 097421

Rendelhető
Rendelhető

MOTO-MASTER Féktárcsa Offroad Nitro 097421

A motorosok számára, akik a legjobbat keresik, a MOTO-MASTER Féktárcsa Offroad Nitro 097421 az ideális választás. Ez a kiváló minőségű fékbetét kifejezetten off-road használatra lett tervezve, biztosítva a maximális teljesítményt és megbízhatóságot különféle terep- és időjárási körülmények között.

Kiemelkedő Teljesítmény

A MOTO-MASTER innovatív technológiáinak köszönhetően a Nitro 097421 fékbetét páratlan fékerőt nyújt. A fékbetét anyaga speciálisan kialakított súrlódó komponensekből áll, amely biztosítja a gyors és hatékony fékezést, minimalizálva a kopást. Ez különösen fontos az off-road rajongók számára, akik intenzív körülmények között használják motorjukat.

Tartósság és Megbízhatóság

A Nitro 097421 fékbetét hosszú élettartamot biztosít, ami különösen előnyös azok számára, akik hosszabb túrákat tesznek vagy versenyeken indulnak. A termék magas hőmérséklet-ellenállással rendelkezik, így a legnehezebb körülmények között is megőrzi teljesítményét. Ez a fékbetét stabil és egyenletes fékerőt biztosít, erős kontrollt adva a motoros kezébe.

Könnyű Telepítés

A MOTO-MASTER fékbetétek könnyen telepíthetők, így időt és energiát takaríthat meg. A precíz gyártási folyamatoknak köszönhetően a fékbetét tökéletesen illeszkedik a motor fékrendszeréhez, így gyorsan és egyszerűen cserélhető. Az egyszerű telepítési folyamat különösen hasznos, ha önállóan kívánja karbantartani motorját.

Optimalizált Off-Road Teljesítmény

A Nitro 097421 kifejezetten off-road körülményekhez lett kifejlesztve. Ez azt jelenti, hogy kiválóan teljesít sáros, homokos vagy sziklás terepen is. A fékbetét kitűnő gripet biztosít, ami elengedhetetlen a nehéz terepviszonyok között. Az off-road motorosok számára a megbízható fékrendszer létfontosságú, és a Nitro 097421 nem okoz csalódást ebben.

Műszaki Adatok

  • Gyártó: MOTO-MASTER
  • Típus: Nitro 097421
  • Kategória: Fékbetétek, féktárcsák, fékalkatrészek
  • Felhasználási terület: Első fék
  • Kifejezetten off-road használatra tervezve
  • Magas hőmérséklet-ellenállás
  • Hosszú élettartam

Ha komolyan veszi az off-road motorozást, a Nitro 097421 fékbetét elengedhetetlen felszerelés. A MOTO-MASTER márka hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a motoralkatrészek gyártásában, így biztos lehet benne, hogy minőségi terméket kap. Legyen szó hétvégi túráról vagy versenyzésről az extrém körülmények között, a Nitro 097421 páratlan teljesítményt és biztonságot nyújt.

Rendelje meg most a MOTO-MASTER Féktárcsa Offroad Nitro 097421-et, és tapasztalja meg a valódi off-road élményt a legjobb fékerővel!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges