MOTO-MASTER FÉKBETÉT OFFROAD SINTER PRO RACING GP 093012

Gyártó:
Cikkszám:
880879
Gyári cikkszám:
093012

39280.98824

30929.9120

39 281 Ft

Nettó: 30 930 Ft

MOTO-MASTER FÉKBETÉT OFFROAD SINTER PRO RACING GP 093012

4db Rendelhető
Rendelhető

MOTO-MASTER FÉKBETÉT OFFROAD SINTER PRO RACING GP 093012

A MOTO-MASTER FÉKBETÉT OFFROAD SINTER PRO RACING GP 093012 ideális választás mindazok számára, akik a legjobb teljesítményt keresik az off-road motorozásban. Ez a prémium fékbetét kifejezetten arra lett tervezve, hogy megbízható és strapabíró teljesítményt nyújtson a legszélsőségesebb körülmények között is. A termék használható különféle off-road motoros versenyeken és szabadidős tevékenységek során is.

Fő tulajdonságok

  • Kiváló fékteljesítmény: A MOTO-MASTER fékbetétek szinterezett anyagból készülnek, amely maximális fékerőt és tartósságot biztosít. A fejlett anyagtechnológia révén a fékbetétek nagy hőmérsékleten is megőrzik hatékonyságukat.
  • Hosszú élettartam: Az off-road körülmények jelentős igénybevételt jelentenek a fékrendszerek számára. Ezt szem előtt tartva, a MOTO-MASTER Sinter Pro Racing GP 093012 hosszú élettartammal és kisebb kopással rendelkezik, így kevesebb karbantartást igényel.
  • Növelt hőállóság: A szinterezett anyagok kiváló hőállósággal rendelkeznek, ami biztosítja a fékhatás megmaradását hosszabb fékezések során is. Ez különösen fontos az off-road versenyek során, ahol a fékek magas hőmérsékletnek vannak kitéve.
  • Tökéletes illeszkedés: A MOTO-MASTER fékbetétek precízen illeszkednek a különféle motortípusokhoz, biztosítva a gyors és egyszerű cserét. A termék kompatibilitása széles körű, így sok különböző motormodellhez alkalmazható.

Felhasználási terület

Ez a fékbetét tökéletes választás olyan motorosok számára, akik mindennapi használat során is a legmagasabb szintű megbízhatóságot és teljesítményt kívánják. Emellett a versenypályákon is megállja a helyét, ahol maximális hatékonyság és tartósság szükséges.

Miért válassza a MOTO-MASTER-t?

A MOTO-MASTER több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a fékalkatrészek gyártásában. A cég hírnevét a kiváló minőségű anyagok és a fejlett gyártási technológiák biztosítják. A MOTO-MASTER termékei híresek a megbízhatóságukról és a hosszú élettartamukról, ami különösen fontos a motoros sportokban.

Összességében, a MOTO-MASTER FÉKBETÉT OFFROAD SINTER PRO RACING GP 093012 az egyik legjobb választás mindazok számára, akik a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot keresik a legkeményebb körülmények között is. Ne habozzon, adja meg motorjának a megérdemelt fékrendszert, és tapasztalja meg a különbséget, amit ez a prémium minőségű fékbetét nyújt.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges