MOTO-MASTER FÉKBETÉT OFFROAD SINTER PRO RACING 093411

Gyártó:
Cikkszám:
884011
Gyári cikkszám:
093411

10799.99999

8503.9370

10 800 Ft

Nettó: 8 504 Ft

MOTO-MASTER FÉKBETÉT OFFROAD SINTER PRO RACING 093411

Rendelhető
Rendelhető

MOTO-MASTER FÉKBETÉT OFFROAD SINTER PRO RACING 093411 - Kiváló teljesítmény minden terepen!

A MOTO-MASTER kiváló minőségű fékalkatrészeivel a motorozás új szintjét érheted el! A MOTO-MASTER FÉKBETÉT OFFROAD SINTER PRO RACING 093411 kifejezetten terepmotorosok számára készült, és a legjobb teljesítményt nyújtja a legkeményebb körülmények között is.

Kategória és gyártó

Ez a prémium fékbetét a Motoralkatrész > Webshop > Fékbetétek, féktárcsák, fékalkatrészek > Első fékbetét kategóriába tartozik. A terméket a neves MOTO-MASTER gyártó készítette, amely híres a megbízhatóságáról és a magas színvonalú termékeiről.

Termék jellemzők

A MOTO-MASTER FÉKBETÉT OFFROAD SINTER PRO RACING 093411 speciális szinterezéssel és fejlett anyagokkal lett kifejlesztve, hogy optimális fékteljesítményt biztosítson még a legnehezebb körülmények között is.

  • Erőteljes és megbízható fékezés: Kimagasló fékerő a professzionális versenyekhez.
  • Hosszú élettartam: A magas kopásállóság garantált, még extrém használat mellett is.
  • Kiváló hőelvezetés: A szinterezett anyag hatékonyan csökkenti a hőmérséklet-növekedést, így megakadályozza a fékerőveszteséget.
  • Minimális karbantartás: A speciális bevonatnak köszönhetően a fékbetét kevésbé hajlamos a szennyeződések okozta elhasználódásra.

Alkalmazás és teljesítmény

A MOTO-MASTER FÉKBETÉT OFFROAD SINTER PRO RACING 093411 kiváló választás minden terepmotoros számára, aki a maximumot szeretné kihozni gépéből és magabiztosan szeretne fékezni bármilyen terepen. Legyen szó sárról, homokról, kavicsos utakról vagy sziklás terepről, ez a fékbetét mindenhol megállja a helyét.

Miért válaszd a MOTO-MASTER termékeit?

A MOTO-MASTER több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a fékalkatrészek gyártásában, és termékeit folyamatosan fejleszti a legújabb technológiák és anyagok felhasználásával. Az eredmény: kiemelkedő minőségű fékbetétek, melyek maximális teljesítményt és biztonságot nyújtanak minden helyzetben.

Tehát, ha valóban számít a fékerő, a tartósság és a megbízhatóság, válaszd a MOTO-MASTER FÉKBETÉT OFFROAD SINTER PRO RACING 093411-et!

Rendeld meg ma, és tapasztald meg a különbséget!

Cikkszám: 884011
Gyári cikkszám: 093411
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges