MOTO-MASTER BRAKE PAD ATV SINTER PRO RACING 094211

Gyártó:
Cikkszám:
875304
Gyári cikkszám:
094211

10700.000063

8425.1969

10 700 Ft

Nettó: 8 425 Ft

MOTO-MASTER BRAKE PAD ATV SINTER PRO RACING 094211

Érdeklődjön
Rendelhető

MOTO-MASTER BRAKE PAD ATV SINTER PRO RACING 094211

Fékbetétek kiváló minőségben a MOTO-MASTER-től

A MOTO-MASTER BRAKE PAD ATV SINTER PRO RACING 094211 egy magas teljesítményű fékbetét, amelyet ATV járművek számára terveztek. Ez a fékbetét kitűnő választás verseny- és off-road környezetben való használatra. A termék az egyik vezető és megbízható gyártó, a MOTO-MASTER műhelyeiből származik, garantálva a kiváló minőséget és megbízhatóságot.

Kiemelkedő teljesítmény és tartósság

A Sinter Pro Racing fékbetét mikroszkopikus fémrészecskék felhasználásával készült, amelyek biztosítják a maximális fékező hatást és a hosszú élettartamot. Ezek a betétek különösen ellenállnak a magas hőmérsékletnek, amely versenykörülmények között gyakran előfordul. A termék több szempontból is kimagaslik a piacon található versenytársai közül:

  • Kiváló fékhatás: Nagyobb fékerő, amely gyorsabb megállást biztosít még extrém körülmények között is.
  • Rendkívül hosszú élettartam: Alacsony kopási arány, amely hosszabb élettartamot biztosít még intenzív használat mellett is.
  • Hőellenálló képesség: A fékbetét magas hőmérséklet mellett is megőrzi teljesítményét, így ideális választás a versenykörülményekhez.

Technológia és innováció

A MOTO-MASTER BRAKE PAD ATV SINTER PRO RACING 094211-t szinterezett fékezési technológiával gyártják. A szinterezés során a fékanyag mikroszkopikus részecskéit egyesítik magas hőmérsékleten, amely kiemelkedő rugalmasságot és szilárdságot biztosít. Ez a technológia különösen hatékonynak bizonyult a nagy igénybevételű ATV és motoros sportokban.

A fékbetét kialakítása és anyagai minimalizálják a por és szennyeződés felhalmozódását, amely tovább növeli az élettartamot és a megbízhatóságot. Az optimális súrlódási együttható révén a fékezés mindig sima és kontrollált marad.

Kompatibilitás és felhasználás

A MOTO-MASTER BRAKE PAD ATV SINTER PRO RACING 094211 könnyen beépíthető számos különböző ATV modellbe, és kompatibilis a legtöbb modern ATV fékrendszerrel. A terméket az off-road rajongók, valamint a profi versenyzők egyaránt nagyra értékelik, hiszen a teljesítmény és a biztonság ötvözésével kitűnik a versenytársak közül.

Ez a fékbetét különösen ajánlott azoknak, akik extrém körülmények között szeretnék használni járművüket, és olyan termékre vágynak, ami minden körülmények között megbízható teljesítményt nyújt. A MOTO-MASTER által biztosított minőség és technológia garantálja az Ön biztonságát és elégedettségét minden egyes használat során.

Rendelje meg most a MOTO-MASTER BRAKE PAD ATV SINTER PRO RACING 094211-t és tapasztalja meg a különbséget, amit egy csúcskategóriás fékbetét nyújt az ATV-jének!

Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges