MOOSE RACING HARD-PARTS QUALIFIER FÉKBETÉTEK ORGANIKUS M617-ORG

Gyártó:
Cikkszám:
862780
Gyári cikkszám:
M617-ORG

9700.000031

7637.7953

9 700 Ft

Nettó: 7 638 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS QUALIFIER FÉKBETÉTEK ORGANIKUS M617-ORG

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING HARD-PARTS QUALIFIER FÉKBETÉTEK ORGANIKUS M617-ORG

A MOOSE RACING HARD-PARTS QUALIFIER FÉKBETÉTEK ORGANIKUS M617-ORG ideális választás minden motoros számára, aki kiváló teljesítményt és megbízhatóságot keres. Ezek a fékbetétek az organikus anyagnak köszönhetően kiemelkedő fékerőt biztosítanak minden helyzetben.

Prémium Minőségű Anyagok

Ezek a fékbetétek kiváló minőségű organikus anyagokból készülnek, amelyek nem csak nagyszerű fékerőt biztosítanak, hanem kimagasló tartósságukról is ismertek. Az organikus anyagok további előnye, hogy kíméletesek a féktárcsákhoz, így meghosszabbítják azok élettartamát is.

Kiváló Teljesítmény Minden Körülmények Között

A MOOSE RACING HARD-PARTS QUALIFIER FÉKBETÉTEK ORGANIKUS M617-ORG különösen azok számára ajánlható, akik különféle körülmények között motoroznak. Legyen szó akár városi közlekedésről, akár off-road használatról, ezek a fékbetétek mindig maximális fékerőt biztosítanak.

Egyszerű Telepítés

A Moose Racing fékbetétek tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy azok könnyen és gyorsan telepíthetőek legyenek. Így Ön pillanatok alatt telepítheti őket, és máris élvezheti a biztonságos motorozás élményét.

Hosszú Élettartam

A minőségi organikus anyagoknak köszönhetően ezek a fékbetétek nemcsak kiváló fékerőt biztosítanak, hanem hosszú élettartamúak is, így Ön hosszú távon is megbízhat bennük.

Gyári Minőség

A Moose Racing márkanév egyet jelent a megbízhatósággal és a minőséggel. Ezek a fékbetétek gyári minőségűek, így biztos lehet benne, hogy a legjobb teljesítményt nyújtják.

Specifikációk

  • Gyártó: Moose
  • Modell: Qualifier Organikus M617-ORG
  • Alkalmazási terület: Első fékbetét
  • Anyag: Organikus

Motorok Számos Modelljéhez

Ezek a fékbetétek sokféle motorhoz illeszkednek, így biztos lehet benne, hogy megtalálja az Ön motorjához megfelelő típust a kínálatunkban.

Ajánlott Karbantartási Tippek

Annak érdekében, hogy a fékbetétek hosszú távon is a legjobb teljesítményt nyújtsák, ajánlott rendszeresen ellenőrizni és tisztítani a féktárcsákat, valamint a fékfolyadékot is időközönként cserélni.

Vásároljon Most!

Ne várjon tovább! Szerezze be most a MOOSE RACING HARD-PARTS QUALIFIER FÉKBETÉTEK ORGANIKUS M617-ORG terméket webshopunkból, és élvezze a biztonságos és kiváló minőségű motorozás élményét!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges