MOOSE RACING HARD-PARTS QUALIFIER BRAKE PADS ORGANIC M321-ORG

Gyártó:
Cikkszám:
890036
Gyári cikkszám:
M321-ORG

9700.000031

7637.7953

9 700 Ft

Nettó: 7 638 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS QUALIFIER BRAKE PADS ORGANIC M321-ORG

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING HARD-PARTS QUALIFIER FÉKBETÉT ORGANIC M321-ORG

Bemutatjuk a MOOSE RACING legújabb termékét, a HARD-PARTS QUALIFIER fékbetétet, amelyet az igazi motorrajongóknak terveztek. Ez az organikus fékbetét speciálisan az első fékekhez készült, és a normál körülmények között történő használathoz ajánljuk. Kiváló választás minden motoros számára, akik keresik a megbízhatóságot és a teljesítményt.

Minőség és megbízhatóság

A MOOSE Racing név egyet jelent a kiváló minőségű motorkerékpár-alkatrészekkel. A HARD-PARTS QUALIFIER organikus fékbetét a legjobb anyagokból készült, biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízható fékezést. Az organikus összetétel biztosítja a kiváló fékerőt, miközben kíméli a féktárcsát, így hosszabb ideig őrizhetjük meg annak épségét.

Környezetbarát választás

Az organikus fékbetétek előnye, hogy kevésbé terhelik a környezetet, mint a fémes változatok. A MOOSE RACING HARD-PARTS QUALIFIER organikus fékbetét nem tartalmaz azbesztet, ami rendkívül fontos a környezetvédelmi előírások betartása szempontjából.

Teljesítmény és kényelem

A MOOSE RACING HARD-PARTS QUALIFIER fékbetétek kiváló választ adnak a hétköznapi motorozási igényekre, legyen szó városi közlekedésről vagy hosszabb túrákról. Az organikus anyag biztosítja a csendes működést, csökkenti a fékezés közben keletkező zajt, így kényelmes és zökkenőmentes fékélményt garantál.

Egyszerű telepítés

Ezek a fékbetétek könnyen telepíthetők, így nem igényelnek különösebb szakértelmet. A formatervezésük lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjenek a motorod első fékrendszerébe, így gyorsan és egyszerűen lecserélhetők.

Kompatibilitás

A MOOSE RACING HARD-PARTS QUALIFIER organikus fékbetétek széles körben kompatibilisek különböző motorkerékpár modellekkel, azonban mindig ellenőrizd a kompatibilitást a saját motorod esetében. A megfelelően illeszkedő fékbetétek garanciát adnak arra, hogy maximális fékerőt és biztonságot nyújtsanak minden körülmények között.

Miért válaszd a MOOSE RACING fékbetéteket?

  • Kiváló minőség: Hosszú élettartam és megbízható fékteljesítmény.
  • Környezettudatosság: Azbesztmentes és környezetbarát anyagok felhasználása.
  • Kényelem: Csendes és zökkenőmentes fékezés.
  • Egyszerű telepítés: Könnyen illeszkedik és telepíthető.

Ne hagyd ki ezt a kiváló lehetőséget, és rendeld meg most a MOOSE RACING HARD-PARTS QUALIFIER organikus fékbetétet, hogy motorod mindig a legjobb formáját hozza.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták
NUETECH Tubliss - rendszer, hátsó 18" (x1.85-2.15 Gen2) NUETECH Tubliss - rendszer, hátsó 18" (x1.85-2.15 Gen2)

53 659 Ft 48 800 Ft -9%