EBC FÉKBETÉT FA-HH SOROZAT SINTERED METÁL FA488HH

Gyártó:
Cikkszám:
866995
Gyári cikkszám:
FA488HH

15499.999988

12204.7244

15 500 Ft

Nettó: 12 205 Ft

EBC FÉKBETÉT FA-HH SOROZAT SINTERED METÁL FA488HH

Rendelhető
Rendelhető

Köszöntünk webáruházunkban, ahol a motoralkatrészek és motoros ruházat széles választékát kínáljuk. Mai ajánlatunk különlegessége az EBC FÉKBETÉT FA-HH SOROZAT SINTERED METÁL FA488HH, amelyet a legmagasabb szintű teljesítmény és tartósság érdekében terveztek. Az EBC termékek között ez a fékbetét igazi gyöngyszem, melyet a motorkerékpár tulajdonosoknak mindenképpen érdemes megfontolniuk, ha a legjobb fékezési teljesítményt szeretnék elérni.

Kiváló Teljesítmény, Kiemelkedő Konstrukció

Az EBC FÉKBETÉT FA-HH SOROZAT SINTERED METÁL FA488HH kiemelkedő jellemzői közé tartozik speciális szinteres kialakítása, amely verhetetlen fékezési erőt és tartósságot biztosít. A szinterezési eljárás során a fékbetét alapanyaga különleges hőkezelésen megy keresztül, amely lehetővé teszi a nagyobb kopásállóságot és a fokozott hővezetést. Ezáltal kiváló választás minden típusú motorhoz, különösen azokhoz a járművekhez, amelyek magas szintű igénybevételnek vannak kitéve.

Széleskörű Alkalmazhatóság

Az EBC a szinteres fékbetéteit kimondottan nagy teljesítményű motorokhoz fejlesztette ki, de a FA488HH modell sokféle motorkerékpár típushoz ideális választás. Mindennapi használatra és versenypályákra is kiválóan alkalmas. A FA488HH modell különösen ajánlott azoknak a motorosoknak, akik intenzív fékezési teljesítményt várnak el minden körülmények között.

Innovatív Anyaghasználat

A FA-HH sorozatú fékbetétek, így az EBC FÉKBETÉT FA488HH is, magas színvonalú anyagokból készülnek. Az alkalmazott szinterezett fémkeverékek miatt a fékbetét korrózióálló és egyenletes fékezési teljesítményt nyújt, függetlenül a használati körülményektől. Az EBC szigorú gyártási folyamatainak köszönhetően minden darab tökéletes precizitással készül el, így biztosítva, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtják egyenletesen.

Pontosság és Megbízhatóság

Az EBC FÉKBETÉT FA-HH SOROZAT SINTERED METÁL FA488HH érzékeny és pontos fékreakciót kínál, amely lehetővé teszi a motoros számára a kontrollált és biztonságos fékezést. A precíz kialakításnak, valamint a minőségi anyagoknak köszönhetően a fékbetét hosszú élettartamot garantál, ami nem csak a biztonságra, de a költséghatékonyságra is kedvezően hat.

Megbízhatóság és Elégedettség

Minden EBC termék, így a FA488HH modell is, kiterjedt tesztelési folyamatokon megy keresztül, hogy megfeleljen a legszigorúbb minőségi követelményeknek. Az EBC a világ egyik vezető fékbetét gyártójaként folyamatosan törekszik a termékei fejlesztésére és a vásárlók teljes elégedettségének elérésére.

Ne habozz, rendeld meg most az EBC FÉKBETÉT FA-HH SOROZAT SINTERED METÁL FA488HH-t webáruházunkban, és élvezd a verhetetlen fékezési teljesítményt!

Specifikációk:

  • Model: FA488HH
  • Típus: Szinterezett fém
  • Gyártó: EBC
  • Célzott használat: Első fékbetét

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges