MOTO-MASTER FÉKBETÉT OFFROAD SINTER PRO RACING GP 097412

Gyártó:
Cikkszám:
925922
Gyári cikkszám:
097412

12899.999981

10157.4803

12 900 Ft

Nettó: 10 157 Ft

MOTO-MASTER FÉKBETÉT OFFROAD SINTER PRO RACING GP 097412

Rendelhető
Rendelhető

MOTO-MASTER FÉKBETÉT OFFROAD SINTER PRO RACING GP 097412

Üdvözöljük a motoros webshopban, ahol kiváló minőségű motoralkatrészek és motoros kiegészítők széles választékát találja. Megtiszteltetés számunkra, hogy bemutathatjuk Önnek a Moto-Master egyik csúcsminőségű termékét, mely nem más, mint a MOTO-MASTER FÉKBETÉT OFFROAD SINTER PRO RACING GP 097412.

Termékleírás

A MOTO-MASTER FÉKBETÉT OFFROAD SINTER PRO RACING GP 097412 egy csúcstechnológiás fékbetét, amelyet kifejezetten a terepmotorozáshoz terveztek. A Moto-Master mérnökei a legmodernebb anyagokat és technológiákat alkalmazva hozták létre, annak érdekében, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa az extrém körülmények között is.

Jellemzők:

  • Sinter: A sintered fékbetétek kimagasló kopásállósággal rendelkeznek és kiváló fékerőt biztosítanak minden körülmények között.
  • Pro Racing GP: Ez a modell azt a precizitást és teljesítményt nyújtja, amire a versenyzőknek szükségük van. Akár nehéz terepen, akár nagy sebességnél, biztos lehet abban, hogy megállása rendkívül gyors és megbízható lesz.
  • Minőségi anyagok: A Moto-Master csak a legjobb minőségű anyagokat használja, így hosszú élettartamot és kifogástalan teljesítményt kínál.
  • Speciális kialakítás: Az OFFROAD SINTER PRO RACING GP 097412 kialakítása során különös figyelmet fordítottak az üzemeltetési hőmérséklet optimalizálására, így minimalizálva a fékedegrásodást.

További Információk

A Moto-Master név világszerte ismert a motorosok körében, mint a kiváló minőségű fékalkatrészek gyártója. A cég elkötelezett amellett, hogy folyamatosan fejlesztse termékeit és úttörő megoldásokat kínáljon a motoros sport és a kerékpározás szerelmeseinek. Az OFFROAD SINTER PRO RACING GP 097412 modell minden tekintetben megfelel ezeknek a magas elvárásoknak.

Kompatibilitás: Ezt a fékbetétet széleskörűen használható különböző motormodelleken, de mindig ajánlott ellenőrizni a kompatibilitást a motor pontos típusával és évjáratával.

Könnyű beszerelés: Az utasítások és ajánlások betartásával a beszerelés gyorsan és probléma nélkül elvégezhető, ami lehetővé teszi, hogy minél hamarabb élvezze a fékbetét nyújtotta előnyöket.

Záró gondolatok

Összegezve, a MOTO-MASTER FÉKBETÉT OFFROAD SINTER PRO RACING GP 097412 a tökéletes választás minden olyan motortulajdonos számára, aki nem szeretne kompromisszumot kötni a teljesítmény és a megbízhatóság terén. Ha Ön is szeretné megtapasztalni azt a kiváló fékerőt és tartósságot, amit ez a fékbetét kínál, ne habozzon, és rendelje meg most!

Lépjen be a Moto-Master világába, és élvezze a motoros élményt maximális biztonsággal és teljesítménnyel!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett