MOTO-MASTER Fékbetét Offroad Nitro 096721

Gyártó:
Cikkszám:
890888
Gyári cikkszám:
096721

8500.000018

6692.9134

8 500 Ft

Nettó: 6 693 Ft

MOTO-MASTER Fékbetét Offroad Nitro 096721

Rendelhető
Rendelhető

MOTO-MASTER Fékbetét Offroad Nitro 096721

Üdvözöljük a webshopunkban, ahol a legkiválóbb motoralkatrészeket és motoros ruházatot találja! Bemutatjuk a MOTO-MASTER Fékbetét Offroad Nitro 096721 terméket, amely a motorozás élményét új szintre emeli.

Termékleírás

A MOTO-MASTER mint márka régóta megbízható partnere a motoros közösségnek. Az Offroad Nitro 096721 modell különösen az enduro és motocross gépek számára lett kifejlesztve. Ezek a fékbetétek magas minőségű anyagokból készültek, hogy bírják az extrém körülményeket, melyek az offroad motorozással járnak.

  • Anyag és Technológia: A fékbetétek szilárd kompozit anyagokból készülnek, amelyek nemcsak tartósak, de kiváló hővezető képességgel is rendelkeznek. Ez segíti a gyors hőleadást, így csökkentve a túlmelegedés kockázatát.
  • Teljesítmény: Az Offroad Nitro széria magában foglalja a fokozott kopásállóságot és az azonnali reakcióképességet. Ideális választás azoknak, akiknek fontos a precíz és stabil fékhatás, függetlenül az időjárási körülményektől vagy a terep típusától.
  • Könnyű Felszerelhetőség: Ezt a fékbetétet úgy tervezték, hogy könnyen és gyorsan felszerelhető legyen. Nem igényel különleges szerszámokat, így a karbantartási idő minimálisra csökkenthető.
  • Kompatibilitás: Számos különféle offroad motorral kompatibilis. A részletekért kérjük, tekintse meg a kompatibilitási listát a gyártó weboldalán.

Miért válassza a MOTO-MASTER termékeit?

  • Megbízhatóság: A MOTO-MASTER termékek világszerte ismertek megbízhatóságukról és tartósságukról. Az Offroad Nitro széria sem kivétel, magas szintű minőségellenőrzési folyamatokon megy keresztül minden egyes darab.
  • Tapasztalat: A MOTO-MASTER több évtizedes tapasztalatának köszönhetően a termékei mindig megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Az innováció és a folyamatos fejlesztés révén mindig a legkorszerűbb megoldásokat kínálják.
  • Elérhetőség: webshopunkban egyszerűen és gyorsan rendelheti meg a kívánt fékbetéteket. Számos fizetési lehetőség áll rendelkezésére, és gyors szállítást biztosítunk.

Hogyan rendelheti meg?

Rendeléseket egyszerűen és gyorsan leadhatja webshopunkban. Ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Ne habozzon, biztosítsa motorja optimális fékhatását a MOTO-MASTER Fékbetét Offroad Nitro 096721 segítségével!

Rendelje meg most, és élvezze a biztonságos és élvezetes offroad motorozás élményét!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges