MOOSE RACING HARD-PARTS QUALIFIER BRAKE PADS ORGANIC M935-ORG

Gyártó:
Cikkszám:
862781
Gyári cikkszám:
M935-ORG

9700.000031

7637.7953

9 700 Ft

Nettó: 7 638 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS QUALIFIER BRAKE PADS ORGANIC M935-ORG

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING HARD-PARTS QUALIFIER FÉKBETÉTEK ORGANIC M935-ORG

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a legmagasabb minőségű motoralkatrészeket és kiegészítőket kínáljuk. Bemutatjuk Önnek a Moose Racing Hard-Parts Qualifier fékbetéteket, amelyek organikus anyagból készültek, modell: M935-ORG. Ezek a prémium minőségű fékbetétek tökéletes választás minden motoros számára, aki nagy teljesítményt és megbízhatóságot keres az úton vagy terepen.

Termékjellemzők

  • Kiváló minőségű organikus anyag: Ezek a fékbetétek környezetbarát anyagokból készültek, amelyek biztonságosabbak és kevésbé ártalmasak a környezetre.
  • Kiváló fékhatás: A speciális összetételű anyagok biztosítják a kiváló fékhatást minden típusú körülmények között, legyen az nedves, száraz vagy sáros út. Ezáltal maximális kontrollt és stabilitást biztosítanak a motorosnak.
  • Tartós kialakítás: Az organikus anyagoknak köszönhetően ezek a fékbetétek hosszú élettartamot és tartósságot garantálnak, csökkentve a kopást és a karbantartási szükségleteket.
  • Könnyű beszerelés: Az egyszerűen szerelhető kialakítás megkönnyíti az otthoni vagy műhelyben történő cserét.

A Moose Racing Hard-Parts Qualifier fékbetétek kompatibilisek számos motor típusával, és a legszigorúbb minőségi szabványok szerint készültek. A termék megfelel az ipari minősítéseknek és speciális teszteken esett át, hogy garantálni tudja a kiemelkedő teljesítményt és biztonságot.

Miért válassza a MOOSE RACING fékbetéteket?

Ha a megbízhatóság és teljesítmény az elsődleges szempont, akkor a Moose Racing Hard-Parts Qualifier fékbetétek a legjobb választás. Az organikus anyagból készült fékbetétek nemcsak környezetkímélőek, de hosszabb élettartamot és jobb fékhatást is biztosítanak minden motoros számára. Akár a mindennapi közlekedéshez, akár versenyzéshez használja, ezek a fékbetétek minden igényt kielégítenek.

A jobb fékerő és a stabil teljesítmény egyaránt hozzájárul a biztonságosabb motorozáshoz. Ne érje be kevesebbel, válassza a Moose Racing-et!

Webshopunkban könnyen és gyorsan megrendelheti ezeket a kiváló fékbetéteket. Rendelésének folyamatát egyszerűvé és zökkenőmentessé tettük, hogy gyorsan hozzájuthasson az új fékbetétekhez és élvezhesse a biztonságot és a megbízhatóságot, amit a Moose Racing Hard-Parts Qualifier fékbetétek biztosítanak.

Kapcsolódó termékek és kiegészítők

Ne felejtse el megtekinteni más motoralkatrészeket, kiegészítőket és felszereléseket is webshopunkban. Kínálatunkban szerepelnek különféle fékalkatrészek, féktárcsák, első és hátsó fékbetétek, valamint egyéb kiegészítők is, amelyek hozzájárulnak motorja teljesítményének és biztonságának növeléséhez.

Rendelje meg most a MOOSE RACING HARD-PARTS QUALIFIER fékbetéteket és tapasztalja meg a kiváló fékhatást és megbízhatóságot minden utazás során!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges