EBC Hosszú Élettartamú Szinterezett 'R' Fékbetét FA349R

Gyártó:
Cikkszám:
993273
Gyári cikkszám:
FA349R

12000.000003

9448.8189

12 000 Ft

Nettó: 9 449 Ft

EBC Hosszú Élettartamú Szinterezett 'R' Fékbetét FA349R

Rendelhető
Rendelhető

EBC Hosszú Élettartamú Szinterezett 'R' Fékbetét FA349R


Az EBC által gyártott Hosszú Élettartamú Szinterezett 'R' Fékbetét FA349R a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelő kiegészítő a motorkerékpárod számára. Az EBC nevű vállalat a motorkerékpár fékrendszerek terén piacvezető, és ezek a fékbetétek kiemelkedő teljesítményükkel, hosszú élettartamukkal és megbízhatóságukkal tűnnek ki. Az EBC 'R' széria különleges szinterezési technológiával készül, amely növeli a fékbetétek tartósságát és teljesítményét, veszélyes körülmények között is biztosítva a megfelelő fékhatást.


A FA349R modell kifejezetten azok számára készült, akik magas szintű fékteljesítményt várnak el a motorjuktól. Ez a modell nagyszerű választás mind pálya- mind utcai használatra. A szinterezett felület különlegesen kemény, ami lehetővé teszi az intenzív használatot anélkül, hogy a fékhatás idővel csökkenne. Ezenkívül az EBC fékbetétek kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy minimalizálják a rotor kopását, növelve ezzel a fékrendszer teljes élettartamát.


Fő jellemzői:

  • Kiváló fékteljesítmény mind száraz, mind nedves körülmények között.
  • Hosszú élettartamú szinterezett felület.
  • Minimalizált rotor kopás.
  • Könnyű beépítés és karbantartás.
  • Magas hővezető képesség a hőelvezetés érdekében.

A FA349R fékbetétek tökéletes választás minden motoros számára, aki a legjobbat akarja a fékrendszeréről. Az EBC szigorú gyártási szabványai és alapos minőségellenőrzési folyamatai biztosítják, hogy minden egyes termék megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak és meghaladja azokat.


Az EBC Hosszú Élettartamú Szinterezett 'R' Fékbetét FA349R használatával a biztonság és a megbízhatóság nem kompromisszum, hanem alapfelszereltség. Ezek a fékbetétek nem csak a teljesítmény szempontjából kiválóak, de a környezetvédelmi normák betartásával is készülnek, így azok is nyugodtan választhatják, akik a fenntarthatóságot szem előtt tartják.


Az EBC fékbetétei közül a FA349R az egyik legjobb választás, ami érthető is, hiszen kompromisszumok nélkül kínál kivételes fékteljesítményt, tartósságot és megbízhatóságot. Akár hétvégi motoros vagy, akár naponta használod a motorodat, az EBC FA349R fékbetétek biztosítják, hogy mindenkor teljes fékhatást élvezhess.


Ne hagyd figyelmen kívül a fékrendszered fontosságát - válassz EBC Hosszú Élettartamú Szinterezett 'R' Fékbetét FA349R-t, és tapasztald meg a kiváló minőség és teljesítmény előnyeit minden egyes úton.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges