EBC FÉKBETÉT FA-R SOROZAT SZINTEREZETT FÉMPAD FA612R

Gyártó:
Cikkszám:
869984
Gyári cikkszám:
FA612R

11600.000041

9133.8583

11 600 Ft

Nettó: 9 134 Ft

EBC FÉKBETÉT FA-R SOROZAT SZINTEREZETT FÉMPAD FA612R

Rendelhető
Rendelhető

EBC FÉKBETÉT FA-R SOROZAT SZINTEREZETT FÉMPAD FA612R – Első Fékbetét Motoralkatrészekhez

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol az EBC prémium minőségű fékbetéteit kínáljuk, köztük az EBC FA612R sorozatú szinterezett fémpadokat. Ez az egyedülálló termék különösen népszerű a motorkerékpár-tulajdonosok körében, akik a maximális fékhatást és tartósságot keresik. Az EBC világszerte ismert és elismert gyártója a fékrendszerek terén, biztosítva az Ön számára a legjobb teljesítményt és biztonságot.

Kiváló Minőség és Technológia

Az EBC FA-R sorozatú szinterezett fémfékezők különleges eljárásokkal kerülnek gyártásra, amelyek biztosítják a kivételes teljesítményt és ellenálló képességet. A szinterezési folyamat során különböző fémporok keverékét használják, melyeket magas hőmérsékleten és nyomáson préselnek össze. Az így kapott fékbetétek rendkívül tartósak és kiváló kopásállósággal rendelkeznek.

Első Osztályú Teljesítmény

Az FA612R modell kiváló választás azokat a motorosok számára, akik nagy igénybevétel mellett is kiemelkedő teljesítményt szeretnének elérni. Akár utcai motorozásról, akár versenyzésről van szó, ezek a fékbetétek minden körülmények között megbízhatóak és hatékonyak. A szinterezett fém összetétel biztosítja a gyors hőelvezetést, minimális fékgyengülést és a tartós fékhatást, így garantálva a biztonságos fékezést minden alkalommal.

Könnyű Beépítés

Az EBC FA612R fékbetétek egyszerűen és gyorsan felszerelhetők a legtöbb motorkerékpár-modellekhez. Kiváló kompatibilitásukkal és pontos illeszkedésükkel könnyedén cserélhetőek a régi, kopott fékbetétek. A precíz kialakításnak köszönhetően nincs szükség különleges szerszámokra vagy szakértelemre a telepítéshez, így Ön időt és energiát spórolhat meg.

Gazdaságos és Környezetbarát

Az EBC elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért az FA-R sorozatú fékbetétek gyártása során is figyelmet fordítanak a fenntarthatóságra. A szinterezési technológia nemcsak gazdaságosabbá teszi a terméket, hanem környezetkímélő is, mivel kevesebb káros anyagot bocsát ki a gyártási folyamat során.

Vásárlói Elégedettség

Webáruházunkban célunk, hogy minden vásárló teljes mértékben elégedett legyen termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. Az EBC FA612R fékbetétek kiváló ár-érték arányt képviselnek, amelyek hosszú távon garantáltan meg fognak felelni az Ön elvárásainak. Ne habozzon, válassza az EBC prémium minőségű fékbetéteit, és élvezze a motorozás minden pillanatát biztonságban!

Látogassa meg weboldalunkat további motoralkatrészekért és szezonális ajánlatokért! Kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, ahol szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges