ACERBIS Fekete Rögzítő Készlet X-fék Ktm 16 AC 0025020.000

Gyártó:
Cikkszám:
983449
Gyári cikkszám:
AC 0025020.000

10700.000063

8425.1969

10 700 Ft

Nettó: 8 425 Ft

ACERBIS Fekete Rögzítő Készlet X-fék Ktm 16 AC 0025020.000

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Fekete Rögzítő Készlet X-fék Ktm 16 AC 0025020.000 kiváló minőségű és megbízható alkatrész, amely kifejezetten KTM motorkerékpárokhoz tervezett. Ez a tartozék elengedhetetlen minden off-road motoros számára, akik kiemelkedő fékteljesítményt és tartósságot keresnek. Az ACERBIS neve már évtizedek óta garancia a minőségre és a megbízhatóságra, és ez a fekete rögzítő készlet sem kivétel ez alól.

Termékjellemzők:

  • Kiváló minőségű anyag: Az ACERBIS Fekete Rögzítő Készlet speciális műanyagból készült, amely ellenáll a különféle hatásoknak és hosszú élettartamot biztosít.
  • Speciális kialakítás: A készlet kifejezetten a KTM 16 modellekhez tervezett, így tökéletesen illeszkedik és maximális stabilitást nyújt.
  • Könnyű telepítés: A rögzítő készlet egyszerűen és gyorsan felszerelhető, anélkül, hogy speciális szerszámokra lenne szükség.
  • Stílusos megjelenés: A dizájn modern, fekete színű, amely tökéletesen illeszkedik a motor stílusához és fokozza annak megjelenését.
  • Prémium gyártó: Az ACERBIS márka a motoralkatrészek terén szerzett több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy megbízható terméket kap.

Felhasználási területek:

Az ACERBIS Fekete Rögzítő Készlet X-fék kifejezetten ajánlott off-road és enduro motorosok számára, akik extrém körülmények között használják járművüket. A készlet kiválóan alkalmas versenyekhez és nehéz terepviszonyokhoz, biztosítva a maximális fékteljesítményt és élettartamot.

Miért válassza az ACERBIS termékét?

Az ACERBIS világszerte elismert márka, amelyet a motorosok megbízhatósága és magas színvonala miatt választanak. A cég folyamatosan innovál és fejleszt, így biztos lehet benne, hogy a legújabb technológiákat és anyagokat használják termékeik gyártása során.

Ez az ACERBIS Fekete Rögzítő Készlet X-fék Ktm 16 AC 0025020.000 nem csak egyszerű alkatrész, hanem egy olyan kiegészítő, amely nagymértékben hozzájárul az Ön motorjának biztonságához és teljesítményéhez. Ha a legjobbat akarja magának és a motorkerékpárjának, nem szabad kompromisszumokat kötnie. Válassza az ACERBIS-t, és élvezze a hibátlan minőséget és megbízhatóságot.

Beszerzési információk:

Látogasson el webshopunkba, ahol az ACERBIS Fekete Rögzítő Készlet X-fék Ktm 16 AC 0025020.000 kedvező áron elérhető. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy tovább növelje motorja teljesítményét és élettartamát minőségi alkatrészekkel.

Rendelés menete:

A termék egyszerűen és gyorsan rendelhető webshopunkon keresztül. Csak válassza ki a kívánt mennyiséget, adja meg szállítási adatait, és máris elindíthatja a vásárlást. Célunk, hogy a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben juthasson hozzá a kívánt termékekhez.

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges