ACERBIS Fekete Felszerelő Készlet X-brake Yam 04 AC 0025012.000

Gyártó:
Cikkszám:
983475
Gyári cikkszám:
AC 0025012.000

10700.000063

8425.1969

10 700 Ft

Nettó: 8 425 Ft

ACERBIS Fekete Felszerelő Készlet X-brake Yam 04 AC 0025012.000

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Fekete Felszerelő Készlet X-brake Yam 04 AC 0025012.000 – Az ideális választás a motorosok számára, akik megbízható és tartós fék alkatrészt keresnek. Az ACERBIS márka híres a kiváló minőségű motoralkatrészekről és felszerelésekről, amelyeket gondosan terveznek és gyártanak, hogy megfeleljenek a legmagasabb szintű követelményeknek.

A Fekete Felszerelő Készlet X-brake különösen azok számára ideális, akik Yamaha motorkerékpárjaikat szeretnék karbantartani vagy felújítani. Ez a felszerelő készlet pontosan illeszkedik a Yam 04 modellekhez, biztosítva a tökéletes kompatibilitást és a könnyed beszerelést. Az ACERBIS gondosan megtervezte ennek az alkatrésznek a minden részletét, hogy maximális teljesítményt és tartósságot kínáljon.

A készlet tartalmazza az összes szükséges elemet, amelyek a fékrendszer hibátlan működéséhez szükségesek. Használata során biztos lehet abban, hogy motorja a legnehezebb körülmények között is kiválóan teljesít majd. A fekete színű kivitel nemcsak esztétikailag vonzó, hanem elegáns megjelenést is kölcsönöz motorkerékpárjának.

Az ACERBIS márka prémium minőségű anyagokat használ fel a gyártás során, amelyek garantálják a termék hosszú élettartamát és a tartós teljesítményt. Az alkatrészek kialakítása során különös figyelmet fordítanak a biztonságra és a funkcionalitásra, így biztos lehet benne, hogy a termék minden időjárási körülmény között kiválóan teljesít.

Ez a felszerelő készlet ideális választás lehet hobbi motorosok és profik számára egyaránt. A pontos illeszkedés és az egyszerű beszerelés révén mindenki könnyen elvégezheti a karbantartást vagy a javítási munkálatokat, akár otthoni körülmények között is. Az X-brake rendszer kimagasló fékteljesítményt nyújt, amely fokozza a motorbiztonságot, és növeli az önbizalmat a motorosok körében.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy tovább javítsa motorkerékpárja teljesítményét és megjelenését! Rendelje meg még ma az ACERBIS Fekete Felszerelő Készlet X-brake Yam 04 AC 0025012.000 termékünket, és tapasztalja meg a különbséget a kiváló minőségű motoralkatrészek használatával.

A webshopunkban széleskörű kínálattal várjuk Önt, ahol minden motoros megtalálhatja a számára megfelelő alkatrészeket és kiegészítőket. Tekintse meg többi termékünket is, és élvezze a gyors szállítást és a versenyképes árakat!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges