SCAR GEAR PEDAL SHIFT LEVER ORANGE GSL501

Gyártó:
Cikkszám:
861785
Gyári cikkszám:
GSL501

17900.000014

14094.4882

17 900 Ft

Nettó: 14 094 Ft

SCAR GEAR PEDAL SHIFT LEVER ORANGE GSL501

  • Narancs
Rendelhető
Rendelhető

SCAR GEAR PEDAL SHIFT LEVER ORANGE GSL501 - Kiváló Minőségű Váltókar

A SCAR GEAR PEDAL SHIFT LEVER ORANGE GSL501 az ideális választás azoknak a motorosoknak, akik nem csupán a teljesítményre, de a kinézetre is ügyelnek. Ez a váltókar a kategóriájában vezető termékek közé tartozik, és kifejezetten a motocross és enduro motorosok igényei alapján lett tervezve.

A SCAR tervezői és mérnökei számtalan tesztet végeztek, hogy a legjobb anyagokat és technológiákat alkalmazzák, ezzel garantálva a termék hosszú élettartamát és megbízhatóságát. A különleges narancssárga bevonat nem csupán szemet gyönyörködtető, de ellenáll a külső behatásoknak is, mint például a sár vagy a víz. Ez a váltókar az egyik legellenállóbb és legstílusosabb választás a piacon.

Jellemzők:

  • Ergonomikus Dizájn: A váltókar ergonomikus kialakítása kényelmet és pontosságot biztosít a váltások során, csökkentve a hosszú távú használatból eredő fáradtságot.
  • Magas Minőségű Anyaghasználat: A SCAR váltókar kiváló minőségű alumíniumból készült, ami könnyűsúlyú, de rendkívül tartós is.
  • Állítható Pozíció: Az állítható pozíció lehetőséget biztosít a személyre szabott használatra, így minden motoros számára ideális választás lehet.
  • Könnyű Telepítés: A váltókar egyszerűen és gyorsan telepíthető a motorra, nincs szükség különösebb műszaki tudásra.
  • Modern és Stílusos Megjelenés: A narancssárga szín és a modern dizájn garantáltan feldobja a motor megjelenését.

A SCAR GEAR PEDAL SHIFT LEVER ORANGE GSL501 váltókar nem csupán funkcionalitásában kiemelkedő, de stílusával is hozzájárul a motor egyedi megjelenéséhez. Akár profi motorversenyző vagy, akár amatőr motoros, aki szeretne jobban teljesíteni, ez a váltókar a legjobb választás lehet.

Miért válaszd a SCAR GEAR PEDAL SHIFT LEVER ORANGE GSL501 váltókart?

A SCAR hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a motoralkatrészek tervezésében és gyártásában. Termékeiket számos profi motorversenyző is használja, ami garancia a minőségre és a megbízhatóságra. A SCAR GEAR PEDAL SHIFT LEVER ORANGE GSL501 váltókar kiemelkedő teszteredményei és pozitív vásárlói visszajelzései bizonyítják, hogy a termék valóban megbízható és tartós.

Ne habozz, rendeld meg most a SCAR GEAR PEDAL SHIFT LEVER ORANGE GSL501 váltókart, és tapasztald meg a különbséget saját magad!

Cikkszám: 861785
Gyári cikkszám: GSL501
#Szín Narancs
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták
X-GRIP TPS szenzor védő (több szín) X-GRIP TPS szenzor védő (több szín)

21 900 Ft

MX GUARDS OFFROAD gyújtás leállító gomb MX GUARDS OFFROAD gyújtás leállító gomb

2 990 Ft

ACERBIS motoros pénztárca (AC 0022372) ACERBIS motoros pénztárca (AC 0022372)

4 000 Ft

ZETA fékpedál taposó (ZE90-790) ZETA fékpedál taposó (ZE90-790)

6 031 Ft