SCAR GEAR PEDAL SHIFT LEVER BLUE GSL407

Gyártó:
Cikkszám:
893455
Gyári cikkszám:
GSL407

17900.000014

14094.4882

17 900 Ft

Nettó: 14 094 Ft

SCAR GEAR PEDAL SHIFT LEVER BLUE GSL407

  • Kék
Rendelhető
Rendelhető

SCAR GEAR PEDAL SHIFT LEVER BLUE GSL407

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Fék és kupplungkarok > Váltókar

Gyártó: SCAR

A SCAR GSL407 kék sebességváltókar egy kiváló minőségű termék, amelyet a SCAR márka tervezett és gyártott. Ez a váltókar nemcsak a funkcionalitást biztosítja, hanem egyedi megjelenésével is kiemelkedik a tömegből.

Jellemzők és előnyök:

  • Tartósság: A SCAR GSL407 váltókar kiváló minőségű anyagból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a tartósságot. A kék eloxált felület ellenáll a korróziónak és a kopásnak, így hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát.
  • Ergonómikus kialakítás: A váltókar ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a kényelmes és pontos váltást. A váltókar formája optimális fogást biztosít, így a motoros könnyedén és precízen válthat sebességet.
  • Könnyű felszerelés: A SCAR GSL407 váltókar egyszerűen és gyorsan felszerelhető a legtöbb motorkerékpár modellre. Az univerzális méret és a rögzítő rendszer biztosítja a tökéletes illeszkedést és a stabil rögzítést.
  • Stílusos megjelenés: A kék színű SCAR váltókar egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak. A váltókar dizájnja és színe kiemelkedik, és vonzza a tekinteteket.
  • Professzionális teljesítmény: A SCAR márka híres a kiváló minőségű és professzionális motoralkatrészeiről. A GSL407 sebességváltókar is ezen elvek szerint készült, hogy maximalizálja a motoros élményét és teljesítményét.

A SCAR GSL407 kék sebességváltókar tökéletes választás mindazok számára, akik megbízható és stílusos váltókart keresnek motorkerékpárjukhoz. Legyen szó mindennapi használatról vagy versenyzésről, ez a váltókar biztosítja a megfelelő teljesítményt és kényelmet.

Ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal. Készek vagyunk segíteni Önnek a legjobb választás meghozatalában.

Vásárlás most

Cikkszám: 893455
Gyári cikkszám: GSL407
#Szín Kék
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges