MOOSE RACING HARD-PARTS ALUMÍNIUM KRÓM 9HOTYZ01 KUPPLUNG KAR

Gyártó:
Cikkszám:
885685
Gyári cikkszám:
9HOTYZ01

17000.000036

13385.8268

17 000 Ft

Nettó: 13 386 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS ALUMÍNIUM KRÓM 9HOTYZ01 KUPPLUNG KAR

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING HARD-PARTS ALUMÍNIUM KRÓM 9HOTYZ01 KUPPLUNG KAR az egyik legjobb választás a motorosok számára, akik keresik a megbízható, tartós és hatékony motoralkatrészeket. Ez a kupplung kar kiemelkedően magas minőségű alumíniumból készült, és különleges króm bevonattal rendelkezik, amely nem csak esztétikus, hanem hosszú élettartamot is biztosít.

Ezt a kuplung kart a piac egyik vezető gyártója, a MOOSE tervezte és gyártotta. A MOOSE márka híres a motoralkatrész-iparban betöltött jelentős szerepéről és elkötelezettségéről a kiváló minőség iránt. A MOOSE termékek, mint például ez a kupplung kar, szigorú minőségellenőrzési eljárásokon mennek keresztül annak érdekében, hogy megfeleljenek a legszigorúbb elvárásoknak is, így biztosítva a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot a motorosok számára.

Ez az alumínium kupplung kar kiemelkedő tartóssággal rendelkezik, és ellenáll a kopásnak és a különféle időjárási körülményeknek. A króm bevonatnak köszönhetően nem csak védett a rozsda és a korrózió ellen, de rendkívül esztétikus is, amely hozzáad egy extra csillogást és stílust a motorkerékpárhoz.

A MOOSE RACING HARD-PARTS ALUMÍNIUM KRÓM 9HOTYZ01 KUPPLUNG KAR ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos használatot hosszú távú motorozás során is. Az ergonómiai tervezés célja, hogy csökkentse a kéz és a csukló fáradtságát, így biztosítva a motoros számára a legjobb vezetési élményt.

Ez a kuplung kar könnyen telepíthető, és kompatibilis a legtöbb motorkerékpár modelljével. Ha egy megbízható, tartós, és esztétikus kupplung kart keresel, amely garantálja a sima és hatékony váltást, akkor a MOOSE RACING HARD-PARTS ALUMÍNIUM KRÓM 9HOTYZ01 KUPPLUNG KAR a legjobb választás számodra.

  • Tartósság: Kiváló minőségű alumíniumból készült, amely hosszú élettartamot biztosít.
  • Kivitel: Krómozott felület, amely esztétikus megjelenést biztosít és véd a korrózió ellen.
  • Ergonómia: Kényelmes és ergonomikus kialakítás a hosszabb vezetési élmény érdekében.
  • Könnyű Telepítés: Egyszerűen és gyorsan telepíthető, kompatibilis a legtöbb motorkerékpár modellel.
  • Megbízhatóság: A MOOSE márka által garantált minőség és megbízhatóság.

Ne habozz, rendeld meg most a MOOSE RACING HARD-PARTS ALUMÍNIUM KRÓM 9HOTYZ01 KUPPLUNG KART, és tapasztald meg a tökéletes váltás és a kiemelkedő vezetési élmény előnyeit!

Jellemzők összefoglalása:

  • Gyártó: MOOSE
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Fék és kupplungkarok > Melegindító kar
  • Anyag: Alumínium
  • Felület: Króm bevonat
  • Kompatibilitás: A legtöbb motorkerékpár modell
  • Kód: 9HOTYZ01

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges