TRW Street kuplungkar BK MK5200S

Gyártó:
Cikkszám:
985585
Gyári cikkszám:
MK5200S

16599.999947

13070.8661

16 600 Ft

Nettó: 13 071 Ft

TRW Street kuplungkar BK MK5200S

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

TRW Street kuplungkar BK MK5200S: A TRW bemutatja legújabb kuplungkarját, a BK MK5200S modellt. Ez a kiváló minőségű motoralkatrész kifejezetten arra lett tervezve, hogy maximalizálja a vezetési élményt és a kezelhetőséget. A TRW neve évtizedek óta egyet jelent a megbízhatósággal és a precizitással a motoros közösségben, és ez a kuplungkar sem különbözik ettől.

Design és anyaghasználat: A TRW Street kuplungkar BK MK5200S alumíniumból készült, amely könnyű és rendkívül tartós. Az alumíniumból készült szerkezet nem csak a tartósság szempontjából előnyös, hanem segít a súlycsökkentésben is, ami fontos szerepet játszik a motor kezelhetőségében és a vezetési kényelemben. Az eloxált felület kiváló korrózióállóságot garantál, így a kuplungkar még a legkedvezőtlenebb időjárási körülmények között is ellenáll az elemek pusztításának.

Ergonómia és állíthatóság: Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a kuplungkar kényelmes és egyszerű kezelést biztosít a motoros számára. Az állítható pozíció lehetővé teszi, hogy a kar végének helyzete finoman beállítható legyen, így minden motoros megtalálhatja a számára legkényelmesebb fogási pozíciót. Ez különösen hosszabb utak során nyújt jelentős komfortérzetet és csökkenti a kézfáradtságot.

Telepítés: A TRW Street kuplungkar BK MK5200S telepítése egyszerű és gyors, a mellékelt szerelési útmutatónak köszönhetően. A pontos méretezésnek és illeszkedésnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a kar tökéletesen illeszkedik motorjához.

Kompatibilitás: Ez a modell számos motorkerékpár típushoz kompatibilis, de mindig ajánlott ellenőrizni a gyártó specifikációit a kompatibilitás biztosítása érdekében. A TRW Street kuplungkar BK MK5200S kifejezetten azoknak a motorosoknak lett kifejlesztve, akik értékelik a magas szintű minőséget és a precizitást minden alkatrész esetében.

Miért válassza a TRW termékeit? A TRW márkanevet a minőség, megbízhatóság és a folyamatos fejlesztések jellemzik. A motoros közösségben szerzett hírnév és az évtizedek tapasztalata biztosíték arra, hogy a TRW Street kuplungkar BK MK5200S kiváló választás minden motoros számára, aki csak a legjobbal éri be.

Összefoglalva tehát, a TRW Street kuplungkar BK MK5200S nem csupán egy egyszerű motoralkatrész, hanem egy olyan prémium minőségű komponens, amely hozzájárul a vezetés biztonságához és kényelméhez. Vásárolja meg webáruházunkból és tapasztalja meg a különbséget, amit egy minőségi kuplungkar jelenthet a mindennapi motorozás során!

#Szín Fekete
Állapot Új
Márka Suzuki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Suzuki GSF 1200 1996, 1997, 1998, 1999, 2000

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges