MAGURA 167 HYMEC Kuplung főhenger 167.2/IS 2700183

Gyártó:
Cikkszám:
988197
Gyári cikkszám:
2700183

86299.999993

67952.7559

86 300 Ft

Nettó: 67 953 Ft

MAGURA 167 HYMEC Kuplung főhenger 167.2/IS 2700183

Rendelhető
Rendelhető

MAGURA 167 HYMEC Kuplung főhenger 167.2/IS 2700183

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol magas minőségű motoralkatrészeket és motoros ruházatot kínálunk. Büszkén mutatjuk be a MAGURA 167 HYMEC Kuplung főhengert, amely a legjobb választás minden igényes motoros számára. Ez a termék különösen ajánlott azoknak, akik megbízható és hatékony kuplungrendszert keresnek motorkerékpárjukhoz.

Termékjellemzők

  • Gyártó: MAGURA
  • Modell: 167 HYMEC Kuplung főhenger 167.2/IS 2700183
  • Kategória: Fék és kupplungkarok > Kuplungkar
  • Kompatibilitás: Széleskörű kompatibilitás a motorkerékpárokkal
  • Technológia: HYMEC hidraulikus rendszer
  • Anyag: Kiváló minőségű anyagok, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak
  • Könnyű telepítés: Egyszerű és gyors telepítés, minden szükséges szerelési eszközzel együtt

Miért válassza a MAGURA 167 HYMEC Kuplung főhengert?

A MAGURA nevet viselő termékek mindig is a megbízhatóság és a teljesítmény szinonimái voltak. A 167 HYMEC rendszer különlegessége a hidraulikus működés, amely biztosítja a simább és precízebb kuplung vezérlést. Ez különösen fontos lehet mind az általános, mind a versenykörülmények között, mivel elősegíti a gyorsabb és folyamatosabb váltást.

Hidraulikus technológia

A HYMEC hidraulikus technológia előnye, hogy jelentősen csökkenti a kuplungkar működtetéséhez szükséges erőfeszítést. Ez nagyban hozzájárul a motoros kényelméhez, különösen hosszabb utakon vagy intenzív használat során. A precízebb vezérlés továbbá lehetővé teszi a pontosabb manőverezést és a jobb teljesítményt.

Kiváló anyagminőség

A MAGURA 167 HYMEC Kuplung főhenger kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A gondosan megtervezett alkatrészek és a pontos gyártási folyamat garantálja, hogy ez a termék hosszú távon megbízható partner legyen motorkerékpárja számára.

Könnyű telepítés és karbantartás

A MAGURA 167 HYMEC egyszerű és gyorsan telepíthető. A csomag tartalmaz minden szükséges szerelési eszközt és részletes telepítési útmutatót, így akár otthon is könnyedén felszerelheti. Az alacsony karbantartási igények és az alkatrészek magas minősége továbbá biztosítja, hogy hosszú ideig problémamentesen használhatja.

Vásárlói vélemények

Sok elégedett vásárlónk dicséri a MAGURA 167 HYMEC Kuplung főhengert a megbízhatóságáért és a kiváló teljesítményéért. Véleményeik szerint ez a termék jelentősen javította a motorozási élményt, és hosszú távon is kiállta az idő próbáját.

Ne várjon tovább, szerezze be most a MAGURA 167 HYMEC Kuplung főhengert kedvező áron webáruházunkban! Rendeljen még ma, és élvezze a simább, precízebb kuplung vezérlés előnyeit!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges