ARC Kuplung Powerlever BREMBO AC-CL-203I-C

Gyártó:
Cikkszám:
984589
Gyári cikkszám:
AC-CL-203I-C

87800.000041

69133.8583

87 800 Ft

Nettó: 69 134 Ft

ARC Kuplung Powerlever BREMBO AC-CL-203I-C

Rendelhető
Rendelhető

ARC Kuplung Powerlever BREMBO AC-CL-203I-C

Fedezd fel az igazi sebesség és teljesítmény kombinációját az ARC Kuplung Powerlever BREMBO AC-CL-203I-C termékkel! A webshopunkban kapható ez a prémium minőségű kuplungkar, amely különösen alkalmas olyan motorosok számára, akik nem kötnek kompromisszumot a teljesítmény és megbízhatóság tekintetében.

Prémium Minőség és Innováció

Az ARC által gyártott kuplungkarok már régóta híresek a tartósságukról és a kifinomult technológiáról. Az AC-CL-203I-C modellt a Brembo-val együttműködve tervezték, ami biztosítja a termék kivételes teljesítményét. Az anyagok kiválasztása és a gyártási folyamat során a legmodernebb technológiát alkalmazták, hogy te mindig a legjobb élményt nyújthasd a motorodnak. A kuplungkar kialakítása lehetővé teszi a könnyű és precíz sebességváltást, ami különösen fontos a versenyeken és intenzív motorozás közben.

Termékjellemzők

  • Márka: ARC
  • Modell: AC-CL-203I-C
  • Kompatibilitás: BREMBO fékrendszerekkel.
  • Anyagok: Kiváló minőségű, könnyű és tartós alumínium.
  • Funkciók: Állítható karrész, ellenáll az extrém hőnek és terhelésnek.

Miért válaszd az ARC Kuplung Powerlever-t?

Az ARC Kuplung Powerlever nem csupán egy kuplungkar; ez egy technikai remekmű. Az innovatív tervezés lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget és a gyors reakcióidőt, ami jelentősen javítja a vezetési élményt. Az állítható karrész lehetővé teszi, hogy a kar pontosan a te egyéni igényeidhez igazodjon, így maximális komfortot és irányíthatóságot biztosítva.

Felszerelés és Karbantartás

A termék felszerelése egyszerű, és minden szükséges eszközt és útmutatót tartalmaz. Az AC-CL-203I-C tartóssága miatt az igénybevételek ellenére is hosszú élettartammal rendelkezik, így ritkán lesz szükséged cserére vagy javításra. A rendszeres karbantartás mindössze a kar tisztítását és időnkénti ellenőrzését igényli.

Tapasztald Meg a Különbséget

Ha komolyan veszed a motorozást, és a legjobbat akarod a motorod számára, akkor az ARC Kuplung Powerlever BREMBO AC-CL-203I-C a te választásod. Próbáld ki, és érezd a különbséget minden egyes váltásnál. Látogasd meg webshopunkat, és rendeld meg most!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges