PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Felső Munkahenger Védő - 4 ütem - Magura 2015-ig

Gyártó:
Cikkszám:
758849

35699.999974

28110.2362

35 700 Ft

Nettó: 28 110 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Felső Munkahenger Védő - 4 ütem - Magura 2015-ig

Rendelhető
Rendelhető

A motorosok mindig a legjobb védelmet és teljesítményt keresik gépeikhez, és a PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Felső Munkahenger Védő pontosan ezt nyújtja. Ez a kiváló minőségű tartozék különösen a KTM 4 ütemű motorok számára lett tervezve, amelyek Magura rendszert használnak 2015-ig. Ha Ön szenvedélyesen szereti a motorozást és fontosnak tartja gépe védelmét, akkor ez az acéllemez védő elengedhetetlen kiegészítője lesz a felszerelésének.

Ezt a terméket a PRO-CARBON RACING által gyártották, amely egy jól ismert márka a motoralkatrészek piacán. A cég híres minőségéről és tartósságáról, és termékeik világszerte népszerűek a profi és amatőr motorosok körében egyaránt. Ez a kuplung munkahenger védő kifejezetten arra lett tervezve, hogy megvédje a kuplung felső munkahengerét a sérülésektől, kopástól és egyéb káros hatásoktól, amelyek a terepen történő motorozás során előfordulhatnak.

Miért választja a PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Felső Munkahenger Védőt?

  • Kiváló anyagminőség: A termék prémium minőségű karbon szálból készült, amely könnyű, de rendkívül erős és tartós.
  • Speciális tervezés: Kifejezetten a KTM 4 ütemű, 2015-ig gyártott Magura rendszerrel rendelkező motorkerékpárokhoz lett tervezve. Ez biztosítja a tökéletes illeszkedést és maximális védelmet.
  • Könnyű telepítés: A termék könnyen felszerelhető, nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet.
  • Esztétikus megjelenés: A karbon szál egyedülálló megjelenést kölcsönöz motorjának, amely megkülönbözteti azt a tömegtől.
  • Tartósság: A karbon szál rendkívül ellenálló a fizikai károsodásokkal szemben, így hosszú távon megőrzi motorja épségét.

Telepítési útmutató

A PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Felső Munkahenger Védő telepítése egyszerű folyamat. Az alábbi lépéseket követve gyorsan és könnyedén felszerelheti a védőt:

  1. Távolítsa el a régi védőt vagy burkolatot, amennyiben van ilyen.
  2. Helyezze a PRO-CARBON védőt a munkahengerre oly módon, hogy teljesen befedje azt.
  3. Rögzítse a helyén a mellékelt csavarok vagy egyéb rögzítő elemek segítségével.
  4. Ellenőrizze, hogy a védő szorosan és stabilan illeszkedik-e, majd végezzen egy próbakört annak biztosítása érdekében, hogy minden megfelelően működik.

Ezekkel a lépésekkel garantáltan biztonságos és megbízható védelmet nyújt motorjának kuplung munkahengerére. Ne habozzon befektetni ebbe a kiváló minőségű kiegészítőbe, hiszen hosszú távon megtérül a motor védelme és karbantartása szempontjából.

Amikor a motorozás örömét szeretné maximálisan kihasználni, a védőfelszerelés kulcsfontosságú. Válassza a legjobb minőséget, és tartsa rendben motorját a PRO-CARBON RACING KTM Kuplung Felső Munkahenger Védővel. Ön megérdemli a nyugalmat és a biztonságot, amit ez a termék nyújtani tud.

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM Magura 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges