S3 fék kar - BRAKTEC / AJP ( MC-LE-238 )

Gyártó:
Cikkszám:
880460
Gyári cikkszám:
MC-LE-238

10099.999993

7952.7559

10 100 Ft

Nettó: 7 953 Ft

S3 fék kar - BRAKTEC / AJP ( MC-LE-238 )

  • Arany
  • Ezüst
  • Fekete
  • Kék
  • Piros
  • Titán
  • Zöld
Rendelhető
Rendelhető

S3 fék kar - BRAKTEC / AJP ( MC-LE-238 )

Bemutatjuk az S3 fék kar - BRAKTEC / AJP ( MC-LE-238 ) modellünket, amely a legújabb technológiai fejlesztéseket és prémium minőséget képviseli a motoralkatrészek piacán. Ez a termék speciálisan a BRAKTEC és AJP hidraulikus rendszerrel rendelkező motorokhoz lett kialakítva, garantálva a pontos és megbízható fékezési élményt.

Elsőosztályú anyagok és kivitelezés

Az S3 gyártó híres a kiemelkedő minőségű motoralkatrészeiről, és ez a fék kar sem kivétel. Kiváló minőségű alumíniumból készült, amely könnyű, ugyanakkor rendkívül tartós. A pontos CNC megmunkálás biztosítja, hogy minden egyes kar megfeleljen a legszigorúbb teljesítmény- és tartóssági előírásoknak. A termék felületkezelése pedig nem csak esztétikai szempontból látványos, de ellenáll a korróziónak és az időjárási viszontagságoknak is.

Tökéletes illeszkedés és egyszerű beállítás

Az S3 fék kar pontosan illeszkedik a BRAKTEC és AJP rendszerekhez, így a beépítése egyszerű és gyors. A termék kialakítása lehetővé teszi a könnyű beállítást, így személyre szabhatja a fékhatást és a kezelési komfortot saját igényei szerint. A kar ergonomikus kialakítása kényelmes használatot biztosít még hosszú távú motorozás esetén is.

Kiemelkedő teljesítmény bármilyen körülmények között

Legyen szó városi közlekedésről, hegyi túrákról vagy versenypályáról, az S3 fék kar minden helyzetben kiváló fékezési teljesítményt biztosít. A gondosan tervezett kar már enyhe húzás esetén is hatékony fékhatást nyújt, így fokozza a biztonságot és a motorozás élményét.

Könnyű karbantartás és hosszú élettartam

Az S3 fék kar nem igényel bonyolult karbantartást, és hosszú élettartammal rendelkezik. A minőségi anyagok és a precíz megmunkálás garantálják, hogy sokáig megbízható társ lehet a motorozásban. A termékhez részletes használati és karbantartási útmutató tartozik, amely segít a megfelelő gondoskodásban és a maximális élettartam elérésében.

Összegzés

Az S3 fék kar - BRAKTEC / AJP ( MC-LE-238 ) minden motoros számára kiváló választás, aki fontosnak tartja a megbízhatóságot, a kényelmet és a csúcsteljesítményt. Rendelje meg most, és tapasztalja meg a különbséget, amit egy prémium minőségű fék kar nyújt!

#Szín Arany
#Szín Zöld
#Szín Fekete
#Szín Kék
#Szín Piros
#Szín Titán
#Szín Ezüst
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges