MAGURA 167 HYMEC OFFROAD HIDRAULIKUS KUPPLUNGRENDSZER 2100010

Gyártó:
Cikkszám:
889748
Gyári cikkszám:
2100010

137999.999971

108661.4173

138 000 Ft

Nettó: 108 661 Ft

MAGURA 167 HYMEC OFFROAD HIDRAULIKUS KUPPLUNGRENDSZER 2100010

Rendelhető
Rendelhető

MAGURA 167 HYMEC OFFROAD HIDRAULIKUS KUPPLUNGRENDSZER 2100010

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Fék és kupplungkarok > Átalakító rendszer

Gyártó: MAGURA

A MAGURA 167 HYMEC Offroad Hidraulikus Kupplung Rendszer 2100010 egy rendkívül fejlett kupplung rendszer, melyet kifejezetten offroad motorosok számára terveztek. A rendszer célja, hogy javítsa a motorozási élményt és teljesítményt, miközben csökkenti a karbantartási igényeket és növeli a megbízhatóságot.

Az innovatív hidraulikus technológia alkalmazásával a MAGURA HYMEC rendszer minimalizálja a hagyományos mechanikus kupplung rendszerek jellemző problémáit. Ennek köszönhetően érezhetően lágyabb és pontosabb működést érhetünk el, mely mind a kezdő, mind pedig a tapasztalt motorosok számára előnyös.

Termékjellemzők:

  • Hidraulikus működés: Az egyedülálló hidraulikus technológia garantálja a sima és precíz kupplungműködést, csökkentve a feszültséget és növelve a motoros komfortját.
  • Könnyű telepítés: A rendszer egyszerűen telepíthető, és a legtöbb offroad motorkerékpárral kompatibilis.
  • Alacsony karbantartási igény: A hidraulikus rendszer minimális karbantartást igényel, csökkentve ezzel a motorosok számára a szervizelések számát.
  • Tartósság és megbízhatóság: A magas minőségű anyagok és tervezési elvek garantálják a hosszú élettartamot és megbízhatóságot.

Fő előnyök:

A MAGURA 167 HYMEC Offroad Hidraulikus Kupplung Rendszer lehetővé teszi a motorosok számára, hogy jobban összpontosítsanak a terepviszonyokra és a vezetésre. A könnyű kezelhetőség, a minimális karbantartás és a megnövelt kényelem együttesen javítják a motoros élményt és teljesítményt.

Miért válassza a MAGURA 167 HYMEC rendszert?

  • Növeli a motoros komfortérzetét: A hidraulikus kar könnyű működtetése csökkenti a fáradtságot hosszabb utak során is.
  • Csökkenti a karbantartás szükségességét: A hagyományos mechanikus rendszerekkel ellentétben, a hidraulikus rendszer kevesebb kopást és szennyeződést eredményez.
  • Kompatibilitás: A rendszer számos offroad motorkerékpárral kompatibilis, így nem kell aggódnia a kompatibilitás miatt.
  • Professzionális kialakítás: A MAGURA világvezető a hidraulikus rendszerek terén, így biztos lehet benne, hogy a termék megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek is.

Válassza a MAGURA 167 HYMEC Offroad Hidraulikus Kupplung Rendszert, és élvezze a motorozás új dimenzióját, melyet a precíz, sima és kényelmes kupplungműködés garantál!

Webshopunkban széles kínálatban találhatók motoralkatrészek és kiegészítők, melyek között biztosan megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelő termékeket. Nézzen szét nálunk, és válassza a minőséget!

Cikkszám: 889748
Gyári cikkszám: 2100010
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges