EnduroEngineering - fékpedál taposó - KTM / HUSQVARNA (EE 17-016)

Gyártó:
Cikkszám:
868435
Gyári cikkszám:
17-016

14200.000048

11181.1024

14 200 Ft

Nettó: 11 181 Ft

EnduroEngineering - fékpedál taposó - KTM / HUSQVARNA (EE 17-016)

Rendelhető
Rendelhető

EnduroEngineering Fékpedál Taposó - KTM / HUSQVARNA (EE 17-016)

Fedezd fel az EnduroEngineering kiváló minőségű és kifejezetten KTM és Husqvarna motorokhoz tervezett fékpedál taposóját. Az EE 17-016 modell egy rendkívül tartós és megbízható alkatrész, amely segít optimalizálni a motorod fékrendszerének teljesítményét, legyen szó akár versenyzésről, akár mindennapi használatról.

Csúcstechnológia és Precízió

Az EnduroEngineering által gyártott fékpedál taposó egy innovatív és gondosan tervezett termék, amely a legújabb technológiákat felhasználva készült. Az „EE 17-016” modell kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot és maximális teljesítményt biztosítanak.

Termékjellemzők

  • Tartós és ellenálló anyag: Az EnduroEngineering fékpedál taposója speciálisan kialakított, rendkívül erős alumíniumból készült, amely képes ellenállni a legkeményebb körülményeknek is.
  • Precíziós tervezés: Az EE 17-016 modell precízen tervezett formája és méretei garantálják a tökéletes illeszkedést és egyszerű telepítést.
  • Könnyű súly: Az alumínium szerkezet könnyű és egyszerűen kezelhető, így nem növeli jelentősen a motorkerékpár súlyát.
  • Egyedi kialakítás: Az EnduroEngineering fékpedál taposója ergonómikus és stílusos kivitelben készült, amely nem csak funkcionalitásában, hanem megjelenésében is kiemelkedő.
  • Univerzális alkalmazhatóság: A fékpedál taposó kompatibilis a KTM és Husqvarna modellekkel.

Telepítési Útmutató

Az EE 17-016 modell telepítése rendkívül egyszerű és gyakorlatilag bárki elvégezheti. Részletes telepítési útmutatóval érkezik, amely lépésről lépésre végigvezeti a folyamaton. Fontos, hogy minden szükséges eszközt és alkatrészt előkészíts a telepítés előtt.

Miért Válaszd az EnduroEngineering Fékpedál Taposót?

Az EnduroEngineering cég hírnevét a kiváló minőségű és megbízható motoralkatrészek gyártásával alapozta meg. Az EE 17-016 modell sem kivétel ez alól; a termék minden szempontból megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

Az EnduroEngineering fékpedál taposó előnyei:

  • Hosszú élettartam
  • Könnyű karbantartás
  • Kiemelkedő teljesítmény
  • Könnyű és gyors telepítés
  • Kompatibilitás a KTM és Husqvarna modellekkel

Bízd a fékrendszered a profikra, és válaszd az EnduroEngineering legújabb fékpedál taposóját a zavartalan motorozási élményért!

Rendelés és Szállítás

Az EnduroEngineering fékpedál taposó - KTM / Husqvarna (EE 17-016) most elérhető webshopunkban, ahol egyszerűen és gyorsan beszerezheted ezt a kiváló minőségű motoralkatrészt. Rendelésedet pár kattintással leadhatod, és biztos lehetsz benne, hogy termékünk a leggyorsabb időn belül eljut hozzád.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges