ENDURO ENGINEERING Üzemanyag-befecskendező Karbantartó készlet KTM/Husqvarna/GasGas 22-452

Gyártó:
Cikkszám:
980831
Gyári cikkszám:
22-452

38100

30000.0000

38 100 Ft

Nettó: 30 000 Ft

ENDURO ENGINEERING Üzemanyag-befecskendező Karbantartó készlet KTM/Husqvarna/GasGas 22-452

Rendelhető
Rendelhető

ENDURO ENGINEERING Üzemanyag-befecskendező Karbantartó készlet KTM/Husqvarna/GasGas 22-452

Az ENDURO ENGINEERING Üzemanyag-befecskendező Karbantartó készlet kifejezetten a KTM, Husqvarna és GasGas motorokhoz készült, hogy biztosítsa a motorok optimális teljesítményét és hosszú élettartamát. Ez a készlet tartalmazza mindazokat az alkatrészeket, amelyekre szükség van az üzemanyag-befecskendező rendszer karbantartásához és tisztításához, így megakadályozva a szennyeződések és lerakódások felhalmozódását, amelyek csökkenthetik a motor teljesítményét.

A Karbantartó Készlet Tartalma:

  • Üzemanyag-szűrő: Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és a lerakódásokat az üzemanyagból.
  • Befecskendező-tisztító eszköz: Segít tisztán tartani az üzemanyag-befecskendező fúvókákat.
  • Tömítések és O-gyűrűk: Biztosítják az üzemanyag-rendszer tömítettségét és megakadályozzák a szivárgást.
  • Karburátor-tisztító folyadék: Speciális formula, amely feloldja a makacs lerakódásokat és szennyeződéseket.

Az üzemanyag-befecskendező rendszer rendszeres karbantartása elengedhetetlen ahhoz, hogy a motor mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa. Az Enduro Engineering által kínált karbantartó készlet mindent biztosít, amire szükség van ehhez a feladathoz.

Felhasználási Előnyök:

  • Továbbfejlesztett motor teljesítmény: Az üzemanyag-befecskendező rendszer tisztítása és karbantartása révén a motor mindig optimális hatékonysággal működik.
  • Megnövelt motor élettartam: A rendszeres karbantartás segít elkerülni a drága javításokat és növeli a motor élettartamát.
  • Könnyű használat: A készlet minden szükséges eszközt és alkatrészt biztosít a gyors és egyszerű karbantartáshoz.
  • Professzionális minőség: Az Enduro Engineering termékei ismert minőségükről és megbízhatóságukról, így biztos lehet benne, hogy a legjobb alkatrészeket és eszközöket használja.

A 22-452 számú modell kompatibilis több KTM, Husqvarna és GasGas motorkerékpár-modellel, így sokoldalú megoldást kínál a különböző motorosok számára. Akár versenyzési célokra használja motorját, akár csak hobbiból motorozik, ez a készlet elengedhetetlen része kell, hogy legyen az eszköztárának.

A karbantartó készlet használata egyszerű és részletes használati útmutató tartozik hozzá, amely lépésről lépésre végigvezeti a karbantartási folyamaton. Ezzel a készlettel mindenki, még a kevésbé tapasztalt motorkarbantartók is elvégezhetik a szükséges tisztítási és karbantartási feladatokat saját garázsukban, professzionális segítség nélkül.

A hitelesített Enduro Engineering termékek a legjobb választást jelentik minden motoros számára, aki értékeli a magas minőséget, a tartósságot és a megbízhatóságot. Ne hagyja, hogy a kosz és az üledék csökkentse a motor teljesítményét. Szerezze be az Enduro Engineering üzemanyag-befecskendező karbantartó készletet, és tartsa motorját mindig csúcsformában!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett