ENDURO ENGINEERING Power Valve beállító szerszám KTM/Husaberg/Husqvarna/GasGas 22-2002

Gyártó:
Cikkszám:
980819
Gyári cikkszám:
22-2002

4699.999998

3700.7874

4 700 Ft

Nettó: 3 701 Ft

ENDURO ENGINEERING Power Valve beállító szerszám KTM/Husaberg/Husqvarna/GasGas 22-2002

Rendelhető
Rendelhető

ENDURO ENGINEERING Power Valve beállító szerszám KTM/Husaberg/Husqvarna/GasGas 22-2002 egy kiváló minőségű, professzionális szerszám, amelyet kifejezetten a KTM, Husaberg, Husqvarna és GasGas motorkerékpárok számára terveztek 2022-től 2002-ig. Ez a szerszám a legjobb választás a power szelep finomhangolásához, amely létfontosságú szerepet játszik a motor optimális teljesítményében és vezetési élményében.

Kiemelkedő tulajdonságok és előnyök:

  • Precíz Beállítás: Az ENDURO ENGINEERING Power Valve beállító szerszám lehetővé teszi a power szelep pontos beállítását, ami növeli a motor teljesítményét és javítja a gyorsulást.
  • Minőségi Anyagok: Ez a szerszám kiváló minőségű acélból készült, amely hosszú élettartamot és megbízható működést biztosít, ellenáll a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek.
  • Könnyű Használhatóság: Az ergonómiai kialakításnak köszönhetően a szerszám könnyen kezelhető és használható, lehetővé téve a gyors és hatékony beállítást még terepen is.
  • Kompakt és Hordozható: A szerszám kompakt mérete és alacsony súlya miatt könnyen hordozható, így minden motoros számára ideális társ.
  • Kompatibilitás: Közvetlenül kompatibilis a KTM, Husaberg, Husqvarna és GasGas modellekkel 2022-től 2002-ig, így univerzális megoldást nyújt ezekhez a népszerű motormárkákhoz.

Használati Útmutató: A szerszám használata rendkívül egyszerű. Csak kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Győződjön meg róla, hogy a motor hűvös állapotban van, mielőtt elkezdi a beállítást.
  2. Vegye ki a power szelep fedelét.
  3. Csatlakoztassa az ENDURO ENGINEERING Power Valve beállító szerszámot a szelephez.
  4. Fordítsa el a szerszámot az óramutató járásával ellentétes irányban a power szelep finombeállításához.
  5. Az optimális beállítás elérése után helyezze vissza a power szelep fedelét, és rögzítse megfelelően.

Miért válassza az ENDURO ENGINEERING Power Valve beállító szerszámot?

Az ENDURO ENGINEERING termékek az iparági vezető innováció és minőség szinonimái. Ezzel a szerszámmal biztos lehet abban, hogy motorkerékpárja mindig a legjobb teljesítményt nyújtja. Vásárlóink visszajelzései alapján ez a szerszám elengedhetetlen része minden komoly motoros szerszámkészletének.

Ne maradjon le erről a kiváló eszközről! Rendelje meg most, és tapasztalja meg a különbséget a motor teljesítményében és vezetési élményében. Látogasson el webáruházunkba és fedezze fel további kiváló minőségű motoralkatrészeinket és kiegészítőinket, hogy a legjobbat hozza ki motorjából!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett