ENDURO ENGINEERING Lengéscsillapító Villáskulcs WP Shock KTM/Husqvarna/GasGas 22-316

Gyártó:
Cikkszám:
980902
Gyári cikkszám:
22-316

10400.000028

8188.9764

10 400 Ft

Nettó: 8 189 Ft

ENDURO ENGINEERING Lengéscsillapító Villáskulcs WP Shock KTM/Husqvarna/GasGas 22-316

Rendelhető
Rendelhető

ENDURO ENGINEERING Lengéscsillapító Villáskulcs WP Shock KTM/Husqvarna/GasGas 22-316

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol a legmagasabb minőségű motoralkatrészeket és felszereléseket találja! Büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk Önnek az ENDURO ENGINEERING Lengéscsillapító Villáskulcs WP Shock KTM/Husqvarna/GasGas 22-316 termékünket, amely egy kiváló minőségű szerszám a motorkerékpár kedvelők és szakemberek számára.

Termékleírás

Ez a ENDURO ENGINEERING által gyártott lengéscsillapító villáskulcs kifejezetten a WP Shock típusú lengéscsillapítókhoz lett tervezve, melyek megtalálhatóak a KTM, Husqvarna, és GasGas motorkerékpár modellekben. Az ENDURO ENGINEERING Lengéscsillapító Villáskulcs WP Shock KTM/Husqvarna/GasGas 22-316 ideális eszköz mind a hétvégi motorosok, mind a professzionális szerelők számára.

Minőség és Tartósság

A világszínvonalú ENDURO ENGINEERING által gyártott szerszámok híresek a kiváló minőségükről és tartósságukról. A lengéscsillapító villáskulcs nagy szilárdságú acélból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt még a legkeményebb körülmények között is. A precíziós gyártástechnológiának köszönhetően a villáskulcs tökéletesen illeszkedik a WP Shock lengéscsillapítókhoz, ezáltal minimálisra csökkenti a sérülés és kopás esélyét.

Könnyű Használat

Az ergonomikus kialakítású markolat gondoskodik a kényelmes használatról, ami különösen fontos, amikor hosszabb időn keresztül vagy nehéz körülmények között kell dolgozni. A villáskulcs könnyen használható, így gyorsan és hatékonyan szerelheti vagy állíthatja be a WP Shock lengéscsillapítót bármilyen KTM, Husqvarna vagy GasGas motorkerékpár modellnél.

Sokoldalúság és Kompatibilitás

Ez a szerszám rendkívül sokoldalú, és kompatibilis a következő motorkerékpárokkal:

  • KTM modellek
  • Husqvarna modellek
  • GasGas modellek

A 22-316 modellszám biztosítja, hogy ez a termék specifikusan ezekhez a motorokhoz van tervezve, így garantáltan megfelelő illeszkedést és hatékonyságot biztosít.

Vásárlói Vélemények

A vásárlóink visszajelzései alapján az ENDURO ENGINEERING Lengéscsillapító Villáskulcs WP Shock KTM/Husqvarna/GasGas 22-316 nemcsak hogy megfelelt az elvárásoknak, hanem felül is múlta azokat. Az ügyfeleink különösen dicsérték a termék tartósságát, megbízhatóságát és a könnyű használatot.

Rendelje Meg Most!

Ne habozzon, rendeljen most, és tapasztalja meg a kiváló minőséget és teljesítményt, amit az ENDURO ENGINEERING termékek kínálnak! Webshopunkban a motoralkatrészek és felszerelések széles választékát találja, minden igényt kielégítve.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett