ENDURO ENGINEERING Jobb Alsó Villavédő KTM/Husqvarna/Sherco/GasGas 32-1246

Gyártó:
Cikkszám:
976102
Gyári cikkszám:
32-1246

23800.000025

18740.1575

23 800 Ft

Nettó: 18 740 Ft

ENDURO ENGINEERING Jobb Alsó Villavédő KTM/Husqvarna/Sherco/GasGas 32-1246

Rendelhető
Rendelhető

ENDURO ENGINEERING Jobb Alsó Villavédő KTM/Husqvarna/Sherco/GasGas 32-1246 - Tökéletes védelem és tartósság a motorod számára. Ez a villavédő speciálisan lett tervezve, hogy megóvja a motor első felfüggesztését a sérülésektől, ütésektől és karcolásoktól, bármilyen terepen is közlekedsz.

Ez a jobb alsó villavédő kifejezetten kompatibilis a KTM, Husqvarna, Sherco és GasGas modellekkel, így biztos lehetsz benne, hogy tökéletesen illik a motorodra. Az Enduro Engineering évtizedes tapasztalattal rendelkezik motorkerékpár alkatrészek tervezésében és gyártásában, ami garantálja a minőséget és a teljesítményt.

Az egyedi kialakításnak köszönhetően a villavédő könnyedén felszerelhető és stabilan a helyén marad még a legkeményebb körülmények között is. A robusztus, de rugalmas anyag biztosítja, hogy a védőelem elnyeli az ütközési energiát, így megóvva a villa épségét és meghosszabbítva annak élettartamát.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló védelem: Megvédi a villát az ütésektől, kövektől és egyéb akadályoktól.
  • Könnyű felszerelés: Az intuitív kialakításnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen felszerelhető.
  • Robusztus anyag: Tartós és rugalmas anyag, amely hosszú élettartamot biztosít.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten a KTM, Husqvarna, Sherco és GasGas modellekhez tervezve.
  • Esztétikus megjelenés: Modern és sportos design, amely jól mutat a motorodon.

Ezt a villavédőt ENDURO ENGINEERING tervezte, ami garancia a minőségre és a megbízhatóságra. Ha komolyan veszed a terepmotorozást, és szeretnéd megóvni motorod legfontosabb részeit, akkor ez a védőelem elengedhetetlen kiegészítő.

A villavédő nem csak a védelemről szól, hanem a teljesítmény fenntartásáról is. A motorod első felfüggesztése kritikus szerepet játszik a kormányzásban és a menetkényelemben. Ha a villa sérült, az befolyásolja a motorvezetést és a biztonságot. Ezért fontos, hogy megfelelő védelmet biztosíts neki.

Az ENDURO ENGINEERING Jobb Alsó Villavédő KTM/Husqvarna/Sherco/GasGas 32-1246 időjárásálló anyagból készült, így ellenáll a nedvességnek, pornak, sárnak és egyéb környezeti tényezőknek. Ez a tartósság kulcsfontosságú, különösen ha extrém körülmények között használod a motorodat.

Összességében, ha szeretnéd a lehető legjobb védelmet és hosszú élettartamot biztosítani a motorod első felfüggesztésének, akkor az ENDURO ENGINEERING Jobb Alsó Villavédő KTM/Husqvarna/Sherco/GasGas 32-1246 lthatlan választás. Vásárold meg most, és élvezd a gondtalan terepmotorozást!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták