ENDURO ENGINEERING fékpedál csúcs KTM/Husqvarna 17-017

Gyártó:
Cikkszám:
980821
Gyári cikkszám:
17-017

14200.000048

11181.1024

14 200 Ft

Nettó: 11 181 Ft

ENDURO ENGINEERING fékpedál csúcs KTM/Husqvarna 17-017

Rendelhető
Rendelhető

ENDURO ENGINEERING fékpedál csúcs KTM/Husqvarna 17-017

Az ENDURO ENGINEERING fékpedál csúcs KTM/Husqvarna 17-017 egy kiváló minőségű alkatrész, melyet kifejezetten a KTM és Husqvarna modellekhez terveztek. Ez a fékpedál csúcs arra szolgál, hogy növelje a motorod fékhatékonyságát és irányíthatóságát, miközben tartósságot és megbízhatóságot kínál a legextremebb terepviszonyok között is.

Az Enduro Engineering híres a minőségi termékeiről és az innovatív megoldásairól, és ez a fékpedál csúcs sem kivétel. A termék jellemzői magukban foglalják:

  • Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak.
  • Speciálisan tervezett fogak, amelyek biztos fogást és jobb irányíthatóságot nyújtanak.
  • Könnyű szerelhetőség és kompatibilitás a KTM és Husqvarna modellekkel.
  • Elegáns és funkcionális design, amely minden motornak professzionális megjelenést kölcsönöz.

Ez a fékpedál csúcs kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék maximalizálni motorjuk teljesítményét, legyen szó versenyzésről, túrázásról vagy mindennapi használatról. Az Enduro Engineering termékek híresek az innovációjukról és a funkcionalitásukról, és ez alól ez a termék sem kivétel. A tervezés és a gyártás során figyelembe vették a legmagasabb minőségi szabványokat, hogy biztosítsák a legjobb teljesítményt és megbízhatóságot.

Felszerelés és kompatibilitás

Ez a fékpedál csúcs kifejezetten a KTM és Husqvarna modellekre lett tervezve, ami biztosítja a tökéletes illeszkedést és könnyű szerelhetőséget. A szerelés intuitív és gyors, nem igényel különleges szerszámokat vagy technikai ismereteket. Az alkatrész pontosan illeszkedik a gyári fékpedálra, így nincs szükség módosításokra vagy egyéb beállításokra.

Fékteljesítmény javítása

A speciálisan megmunkált fogak és a prémium anyagok használata jelentősen javíthatják a fékezési teljesítményt. Ez különösen fontos a terepmotorosok és az enduro versenyzők számára, ahol minden fékezési mozdulatnak pontosnak és hatékonynak kell lennie.

Tartósság és hosszú élettartam

Az Enduro Engineering fékpedál csúcsok olyan anyagokból készülnek, amelyek kiválóan ellenállnak a kopásnak és a sérüléseknek. Ez hosszú távon is megbízható teljesítményt biztosít, így csökkentve a karbantartási költségeket és növelve a motorozási élményt.

Professzionális megjelenés

Az elegáns és funkcionális design nemcsak esztétikailag vonzó, hanem hozzájárul a motor professzionális megjelenéséhez is. Ez a fékpedál csúcs tökéletes kiegészítője lehet minden KTM és Husqvarna modellnek, emellett javítja a motorozási élményt is.

Összességében az ENDURO ENGINEERING fékpedál csúcs KTM/Husqvarna 17-017 egy nélkülözhetetlen alkatrész, amely jelentősen javíthatja motorod teljesítményét és megbízhatóságát. Nem csak versenyzőknek, hanem hobbi motorosoknak is ajánlott, akik a legjobbat akarják kihozni a motorjukból.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges