ENDURO ENGINEERING első féktárcsa védő Sherco KYB villákhoz 32-9019

Gyártó:
Cikkszám:
976104
Gyári cikkszám:
32-9019

52399.999975

41259.8425

52 400 Ft

Nettó: 41 260 Ft

ENDURO ENGINEERING első féktárcsa védő Sherco KYB villákhoz 32-9019

Rendelhető
Rendelhető

Az ENDURO ENGINEERING első féktárcsa védő Sherco KYB villákhoz 32-9019 kiváló minőségű és robusztus védelmi megoldás, amelyet kifejezetten a Sherco motorkerékpárokhoz terveztek. Ez a termék elengedhetetlen minden enduro és off-road motoros számára, akik maximális védelmet és megbízhatóságot keresnek terepjáró kalandjaikhoz.

A féktárcsa védő gyártója az ENDURO ENGINEERING, amely már régóta híres a kiváló minőségű és tartós motoralkatrészek és kiegészítők előállításáról. Ez a védő a KYB villa rendszerrel rendelkező Sherco motorokra tervezett, és kiváló illeszkedést, valamint könnyű telepítést biztosít, ezzel is növelve a motorosok kényelmét és biztonságát.

A termék anyaga prémium minőségű billet alumínium, amely könnyű, de rendkívül erős. Ez garantálja, hogy védelmet nyújt a féktárcsának a különféle terepi akadályok, például kövek, faágak és egyéb törmelékek ellen. Az alumínium anyag korrózióálló, így hosszú élettartamot biztosít még a legkeményebb körülmények között is.

A védő felülete anodizált kivitelű, ami nem csak esztétikus megjelenést kölcsönöz, hanem további védelmet is nyújt az időjárás viszontagságai ellen. A precíziós megmunkálásnak köszönhetően a féktárcsa védő tökéletesen illeszkedik a KYB villa rendszerhez, minimalizálva a vibrációt és zajt, maximalizálva ezzel a vezetési élményt és a stabilitást.

A telepítés egyszerű és gyors, nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet. Ezt a tulajdonságot azok a motorosok is értékelni fogják, akik maguk szeretik karbantartani és fejleszteni járműveiket. Az ENDURO ENGINEERING első féktárcsa védő minden szükséges rögzítőelemmel és telepítési útmutatóval együtt érkezik, így a szerelés folyamata rendkívül felhasználóbarát.

Összességében az ENDURO ENGINEERING első féktárcsa védő Sherco KYB villákhoz 32-9019 kiváló választás minden olyan motoros számára, aki értékeli a tartósságot, a megbízhatóságot és a könnyű telepítést. Ez a termék nem csupán védi a féktárcsát a külső sérülésektől, de hozzájárul a motor hosszabb élettartamához és a vezetési élmény javításához is.

Kiemelt jellemzők:

  • Gyártó: ENDURO ENGINEERING
  • Modell: 32-9019
  • Alkalmazás: Sherco KYB villákhoz
  • Anyaga: Billet alumínium
  • Felület: Anodizált
  • Könnyű telepítés
  • Tartozékok: Rögzítő elemek és telepítési útmutató

Válassza az ENDURO ENGINEERING első féktárcsa védő-t, és élvezze a terepezést gondtalanul és biztonságosan!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett