ENDURO ENGINEERING Alacsony Magasságú Puha EE Komplett Ülés KTM/GasGas 75-1619

Gyártó:
Cikkszám:
980825
Gyári cikkszám:
75-1619

95399.999954

75118.1102

95 400 Ft

Nettó: 75 118 Ft

ENDURO ENGINEERING Alacsony Magasságú Puha EE Komplett Ülés KTM/GasGas 75-1619

Rendelhető
Rendelhető

Bemutatkozik az ENDURO ENGINEERING Alacsony Magasságú Puha EE Komplett Ülés KTM/GasGas 75-1619:

Ha szenvedélyesen rajongsz a motorkerékpározásért és az off-road kalandokért, akkor jól tudod, hogy mennyire fontos a kényelem és a kontroll a motorodon. Az ENDURO ENGINEERING Alacsony Magasságú Puha EE Komplett Ülés KTM/GasGas 75-1619 kiváló választás lehet számodra, hiszen ezt a terméket speciálisan úgy tervezték, hogy maximalizálja a kényelmet és csökkentse a fáradtságot a hosszú utak során.

Miért válaszd az ENDURO ENGINEERING ülését?

Ez az ülés tökéletes választás a magas szintű teljesítményt és kényelmet kereső motorosok számára. A ENDURO ENGINEERING-nek sikerült egy olyan ülést kifejleszteni, amely nemcsak az alacsony magasságot biztosítja, hanem a puha és rugalmas anyaga révén kényelmes is. Az ülés kifejezetten a KTM és GasGas motorkerékpárokhoz lett tervezve, így garantáltan passzolni fog a motorodra.

Főbb jellemzők:

  • Algás bőr textúra a maximális tapadásért.
  • Alacsony magasságú kialakítás a jobb elérhetőségért a talajhoz.
  • Puha szivacsréteg a kivételes kényelemért.
  • Könnyű telepítés – azonnal használható a csomagból kivéve.
  • Precíz illeszkedés és kiváló minőség.

Kényelem és teljesítmény

A puha szivacsréteg segíti a kényelmet a hosszú utakon, csökkentve ezzel a fáradtságot és a nyomáspontokat. A motorosok véleménye alapján a termék kifejezetten hozzájárul a jobb vezetési élményhez, különösen akkor, ha hosszabb ideig vagy rázós terepen motorozol.

Alacsony magasságú kialakítás

Az alacsony magasságú ülés különösen ideális azoknak a motorosoknak, akik szeretnék jobban elérni a talajt, ami növeli a stabilitást a megállások és más manőverek során.

Enduro Engineering minőség

Az ENDURO ENGINEERING neve garancia a kiváló minőségre és a tartósságra. Ez az ülés sem kivétel; a legjobb anyagok felhasználásával készült és precízen lett kialakítva, hogy ellenálljon az időjárási viszonyoknak és a kemény használatnak.

Ha olyan kiegészítőt keresel a motorkerékpárodhoz, ami valóban megkönnyíti a mindennapi vezetést, akkor az ENDURO ENGINEERING Alacsony Magasságú Puha EE Komplett Ülés KTM/GasGas 75-1619 a tökéletes választás. Kattints a 'Kosárba' gombra és tedd még kényelmesebbé motorozásaidat!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges