WSM feszültségszabályzó Yamaha 004-225

Gyártó:
Cikkszám:
845421
Gyári cikkszám:
004-225

20500.000021

16141.7323

20 500 Ft

Nettó: 16 142 Ft

WSM feszültségszabályzó Yamaha 004-225

Rendelhető
Rendelhető

WSM feszültségszabályzó Yamaha 004-225

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Elektronikai alkatrészek, töltők, kapcsolók > Vezérlő

Gyártó: WSM

A modern motorok egyik legfontosabb eleme a megfelelő elektronikai alkatrész. A WSM feszültségszabályzó Yamaha 004-225 a WSM márka terméke, amelyet kifejezetten a Yamaha motorkerékpárokhoz terveztek. Ez a feszültségszabályzó megbízható és hatékony energiaellátást biztosít, csökkentve az elektromos alkatrészek meghibásodásának kockázatát.

A WSM márka híres a kiváló minőségű és tartós elektronikai alkatrészeiről, amelyeket kifejezetten motorkerékpárokhoz fejlesztettek ki. A Yamaha modellek kompatibilitását figyelembe véve, ez a feszültségszabályzó gyorsan és könnyen telepíthető.

Jellemzők:

  • Megbízhatóság: A WSM feszültségszabályzó stabil és megbízható teljesítményt nyújt, amely biztosítja, hogy a motorod elektromos rendszere folyamatosan optimális állapotban legyen.
  • Könnyű telepítés: A Yamaha specifikus kialakításnak köszönhetően egyszerűen csatlakoztatható, akár otthon is könnyedén elvégezhető a beszerelése.
  • Tartósság: Kiváló minőségű anyagokból készült, ami hosszú élettartamot garantál, ellenáll a mindennapi használat okozta kopásnak és sérüléseknek.
  • Energiahatékonyság: Optimalizálja az energiatakarékosságot, ezáltal növelve a motor teljesítményét és csökkentve az üzemanyag fogyasztást.

Miért válaszd a WSM feszültségszabályzót?

A motorkerékpárok elektronikus rendszerei érzékenyek a feszültségingadozásokra. Egy megbízható feszültségszabályzó, mint a WSM feszültségszabályzó Yamaha 004-225 nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a motorod mindig a legjobban teljesítsen. Ez a termék nem csak a motorod biztonságát növeli, hanem hozzájárul a teljesítmény és a hatékonyság növeléséhez is.

A WSM márka szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik az elektronikai alkatrészek gyártásában, ami biztosítja, hogy te a legmagasabb minőségű terméket kapd. Ezt a feszültségszabályzót kifejezetten a Yamaha modellekhez tervezték, így biztos lehetsz benne, hogy tökéletesen illeszkedik és kompatibilis lesz a motorkerékpároddal.

Rendeld meg most a WSM feszültségszabályzó Yamaha 004-225 terméket webshopunkból, és élvezd a nyugodt és megbízható motorozást!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges