KSX Üzemóra Mérő Vezeték Nélküli KSBSC6

Gyártó:
Cikkszám:
868502
Gyári cikkszám:
KSBSC6

12899.999981

10157.4803

12 900 Ft

Nettó: 10 157 Ft

KSX Üzemóra Mérő Vezeték Nélküli KSBSC6

Rendelhető
Rendelhető

KSX Üzemóra Mérő Vezeték Nélküli KSBSC6 kiváló választás mindazok számára, akik pontos nyomon követést szeretnének végezni motorkerékpárjuk üzemidejéről. Ez a vezeték nélküli eszköz a leginnovatívabb technológiákat használja, és biztosítja a legmagasabb szintű pontosságot és megbízhatóságot. Az üzemóra mérők fontos szerepet játszanak a motor élettartamának meghosszabbításában és karbantartás optimalizálásában.

Főbb jellemzők:

  • Pontosság: Az eszköz kifejezetten a motorkerékpárok sajátosságait figyelembe véve lett tervezve, így maximálisan pontos üzemóra nyilvántartást biztosít.
  • Vezeték nélküli kapcsolat: A KSX Üzemóra Mérő Vezeték Nélküli KSBSC6 Bluetooth technológiát használ, így könnyedén kapcsolatot létesíthet okostelefonjával vagy táblagépével.
  • Egyszerű telepítés: Az eszköz gyorsan és könnyedén felszerelhető bármilyen motorkerékpárra, valamint minimális karbantartást igényel.
  • Hosszú élettartam: Minőségi anyagokból készült kialakításának köszönhetően rendkívül tartós, és ellenáll a motor használatából eredő igénybevételnek.
  • Univerzális kompatibilitás: Az eszközt bármilyen típusú és márkájú motorkerékpárral használhatja, legyen az Kross, Enduro, vagy országúti motor.
  • Beépített LCD kijelző: Egyszerűen olvasható kijelző, amely valós idejű információkat nyújt az üzemórákról.
  • Különálló beállítási lehetőségek: Többféle mérési mód közül választhat, melyek segítségével személyre szabhatja az eszköz használatát.

A KSX Üzemóra Mérő Vezeték Nélküli KSBSC6 különösen hasznos lehet azoknak a motorkerékpár-tulajdonosoknak, akik komolyan veszik a rendszeres karbantartást. Az eszköz segítségével pontosan nyomon követheti, mikor van itt az ideje az olajcserének, a szűrők tisztításának vagy cseréjének, illetve más fontos karbantartási munkálatok elvégzésének.

Az KSX márka ismert az innovatív és megbízható termékeiről, melyek még a legigényesebb motorosok elvárásainak is megfelelnek. A KSX Üzemóra Mérő Vezeték Nélküli KSBSC6 nem csupán egy egyszerű mérőeszköz, hanem egy teljeskörű karbantartási asszisztens, amely nagyban hozzájárulhat motorkerékpárja hosszú távú teljesítményéhez és élettartamának növeléséhez.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és ruházzon be a jövőbe a KSX Üzemóra Mérő Vezeték Nélküli KSBSC6 segítségével! Könnyítse meg a karbantartást és biztosítsa motorja folyamatos optimális teljesítményét ezzel a kiváló minőségű eszközzel.

Rendelje meg most a KSX Üzemóra Mérő Vezeték Nélküli KSBSC6 terméket és élvezze a megbízhatóság és pontosság előnyeit, amelyet csak a KSX nyújthat Önnek! Látogassa meg webáruházunkat, ahol további motoralkatrészek, elektronikai elemek, töltők és kapcsolók széles választékát találja meg.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták