MOTOGADGET MPS RÖGZÍTŐ KONZOL FEKETE 1005060

Gyártó:
Cikkszám:
852236
Gyári cikkszám:
1005060

15100.000026

11889.7638

15 100 Ft

Nettó: 11 890 Ft

MOTOGADGET MPS RÖGZÍTŐ KONZOL FEKETE 1005060

Rendelhető
Rendelhető

MOTOGADGET MPS RÖGZÍTŐ KONZOL FEKETE 1005060 kínálatunk egyik gyöngyszeme, mely a legmagasabb minőséget garantálja minden motorosnak, aki szereti a precizitást és a megbízhatóságot. A webshopunk, amely a motoros alkatrészek és felszerelések szakértője, örömmel kínálja ezt a prémium kategóriás terméket azoknak, akik szeretnék javítani járművük funkcionalitását.

A MOTOGADGET név nem véletlenül ismert világszerte. Az általuk gyártott alkatrészek híresek a kimagasló műszaki teljesítményükről és tartósságukról. Ez a fekete színben elérhető MPS (Multi Purpose Switch) rögzítő konzol kiválóan alkalmas bármilyen elektronikai komponens, töltő vagy kapcsoló biztos és stabil rögzítésére motorján.

Ez a 1005060 számú modell nemcsak esztétikailag vonzó, hanem funkcionálisan is kiemelkedő. A fekete szín klasszikus és elegáns megjelenést kölcsönöz motorjának, miközben a MOTOGADGET innovatív technológiái révén gondoskodik arról, hogy a konzol minden körülmények között maximális teljesítményt nyújtson.

Főbb jellemzők:

  • Anyag: Magas minőségű alumínium
  • Szín: Fekete
  • Gyártó: MOTOGADGET
  • Kompatibilitás: Széleskörű kompatibilitás mindenféle motor típushoz
  • Funkció: Többnyomógombos kapcsolók, töltők és más elektronikai alkatrészek biztonságos rögzítése
  • Könnyű felszerelés: Egyszerű és gyors telepítés, amihez nincs szükség speciális szerszámokra

A MOTOGADGET MPS rögzítő konzol ideális választás minden motoros számára, aki értékeli a precíz rögzítési megoldásokat. Az alumínium anyag felhasználásának köszönhetően könnyű, mégis rendkívül strapabíró, így hosszú távon is megbízható társ lesz a motorhoz.

A zökkenőmentes telepítés, a széleskörű kompatibilitás és az elegáns megjelenés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a MOTOGADGET MPS rögzítő konzol felülmúlja a versenytársait. Mivel az elektronikai eszközök stabil elhelyezése kiemelkedő fontosságú, ez a konzol biztosítja, hogy a berendezések mindig a helyükön maradjanak, függetlenül a terepviszonyoktól vagy az időjárási körülményektől.

Vásároljon most a MOTOGADGET MPS rögzítő konzolt webshopunkban, és tapasztalja meg a különbséget, amit a minőség és a precizitás nyújt!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges