GET GPA Switch for GP1-EVO & GET Power GK-CANSW-0001

Gyártó:
Cikkszám:
765374
Gyári cikkszám:
GK-CANSW-0001

67699.999982

53307.0866

67 700 Ft

Nettó: 53 307 Ft

GET GPA Switch for GP1-EVO & GET Power GK-CANSW-0001

Rendelhető
Rendelhető

A GET GPA Switch for GP1-EVO és GET Power GK-CANSW-0001 egy kiváló minőségű motoralkatrész, amely kivételes teljesítményt és megbízhatóságot kínál a motorosoknak. Ez a kapcsoló a legmodernebb technológiával készült, és optimalizálva van a GET GP1-EVO motorvezérlő egységhez, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújthassa. A ki/be kapcsoló használatával egyszerűen vezérelhetők a különböző motorteljesítmény-módok, lehetővé téve a motorosok számára, hogy a terepviszonyokhoz igazítsák vezetési élményeiket.

Az elektronikai alkatrészek, töltők, kapcsolók kategóriába tartozó termék minden elemét a GET fejlesztette ki, amely a motorsport és motoros technológia élvonalában áll. Az GET GPA Switch biztosítja, hogy a motor mindig optimális teljesítménnyel működjön, ezáltal növelve a vezetési élményt és a versenyeredményeket.

A termék főbb jellemzői:

  • Kompatibilitás: Kifejezetten a GET GP1-EVO motorvezérlő egységhez lett tervezve.
  • Kiemelkedő megbízhatóság: A GET márka híres a kiváló minőségű anyagok használatáról és a pontos tervezésről.
  • Egyszerű telepítés: A felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően könnyen felszerelhető és beállítható.
  • Optimális teljesítmény: Lehetővé teszi a különböző motorteljesítmény-módok közötti gyors és hatékony váltást.
  • Tartósság: A robusztus kialakítás hosszú élettartamot biztosít, még extrém körülmények között is.

Ha Ön szenvedélyes motoros, aki mindig a legjobbat akarja kihozni járművéből, akkor a GET GPA Switch for GP1-EVO & GET Power GK-CANSW-0001 nélkülözhetetlen kiegészítő. Ez a kapcsoló lehetővé teszi, hogy motorja minden időben maximális teljesítménnyel működjön, és segít Önnek elérni a legjobb eredményeket, legyen szó akár pályaversenyzésről, akár terepmotorozásról.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy javítsa motorjának teljesítményét és megbízhatóságát! Rendelje meg még ma a GET GPA Switch for GP1-EVO & GET Power GK-CANSW-0001 kapcsolót, és tapasztalja meg a különbséget!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett