MOOSE RACING HARD-PARTS FUEL MIXTURE SCREW (PIROS * NARANCSSÁRGA * FEKETE * ZÖLD * KÉK) FMS01

Gyártó:
Cikkszám:
889840
Gyári cikkszám:
FMS01

15100.000026

11889.7638

15 100 Ft

Nettó: 11 890 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS FUEL MIXTURE SCREW (PIROS * NARANCSSÁRGA * FEKETE * ZÖLD * KÉK) FMS01

  • Fekete
  • Kék
  • Zöld
  • Narancs
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

A MOOSE RACING HARD-PARTS FUEL MIXTURE SCREW egy kiváló minőségű táplálékkezelő csavar, amelyet kifejezetten motorkerékpárok karburátoraihoz terveztek. Ez a csavar lehetővé teszi az üzemanyag/levegy keverék finombeállítását, amely nélkülözhetetlen a motorkerékpár teljesítményének optimalizálása során. Akár versenyző vagy, akár csak hobbi szinten motorozol, ez a speciális csavar jelentős teljesítménynövekedést, jobb gyorsulást és gazdaságosabb üzemanyag-felhasználást biztosít.

Kiemelkedő jellemzői közé tartozik a tartósság és az időtálló kialakítás, amely ellenáll a mindennapi használat kihívásainak. A csavar különböző színekben elérhető, beleértve a piros, narancssárga, fekete, zöld és kék változatokat, így a motorod színvilágától függően választhatsz belőle. A színes változatok nemcsak esztétikai szempontból kellemesek, hanem könnyű beazonosíthatóságot is biztosítanak, ami különösen hasznos lehet, amikor gyorsan és pontosan kell beállítanod a keveréket.

A MOOSE gyártó híres a kiváló minőségű motorkerékpár alkatrészek gyártásáról, és ez a karburátor csavar sem kivétel. A precíziós gyártási folyamat biztosítja, hogy minden egyes csavar szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, így biztosítva a hibátlan működést és a hosszú élettartamot. Továbbá, a csavar kialakítása megkönnyíti a telepítést és a használatot anélkül, hogy bármilyen különleges szerszámozást igényelne.

Technikai specifikációk:

  • Színválaszték: Piros, Narancssárga, Fekete, Zöld, Kék
  • Anyag: Kiváló minőségű acél
  • Kompatibilitás: Széleskörű kompatibilitás a legtöbb karburátoros motorkerékpárral
  • Méretek: Pontosan illeszkedik a standard karburátor csavarhelyekhez
  • Gyártó: MOOSE
  • Modell: FMS01

A MOOSE RACING HARD-PARTS FUEL MIXTURE SCREW ideális választás mindazok számára, akik igénylik a motorjuk teljesítményének és megbízhatóságának növelését. A karburátor csavart könnyű beállítani és finomhangolni, így bármikor tökéletes keveréket érhetsz el, ami optimális motorozási élményt nyújt.

Ha a legjobb minőségű karburátor csavart keresel a motorod számára, akkor a MOOSE RACING HARD-PARTS FUEL MIXTURE SCREW (PIROS * NARANCSSÁRGA * FEKETE * ZÖLD * KÉK) FMS01 a legjobb választás. Szerezd be még ma webshopunkból, és érezd a különbséget!

Cikkszám: 889840
Gyári cikkszám: FMS01
#Szín Piros
#Szín Fekete
#Szín Narancs
#Szín Zöld
#Szín Kék
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták
X-GRIP Mousse EH-2 Rear XG-1544 X-GRIP Mousse EH-2 Rear XG-1544

52 200 Ft

ENDURO ENGINEERING Pedal Anchor Kit 17-060 ENDURO ENGINEERING Pedal Anchor Kit 17-060

5 535 Ft