TWIN AIR OLAJSZŰRŐ FEDÉL ALUMÍNIUM 160310

Gyártó:
Cikkszám:
862288
Gyári cikkszám:
160310

18799.999992

14803.1496

18 800 Ft

Nettó: 14 803 Ft

TWIN AIR OLAJSZŰRŐ FEDÉL ALUMÍNIUM 160310

Rendelhető
Rendelhető

TWIN AIR OLAJSZŰRŐ FEDÉL ALUMÍNIUM 160310

A TWIN AIR OLAJSZŰRŐ FEDÉL ALUMÍNIUM 160310 a vásárlók igényeit szem előtt tartva készült, hogy maximalizálja a motorolaj-szűrés hatékonyságát és megőrizze a motor teljesítményét. Ez az olajszűrő fedél prémium minőségű alumíniumból van gyártva, melynek köszönhetően hosszú élettartamú és ellenáll a kemény környezeti feltételeknek.

Az alumínium anyag biztosítja a kiváló hőelvezetést, ami jelentősen csökkenti a motorolaj túlmelegedését és ezáltal hozzájárul a motor hosszabb élettartamához. A TWIN AIR márkanév garancia a megbízhatóságra és a maximális teljesítményre, mivel az alkatrészeket a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően gyártják.

Jellemzők és előnyök

  • Kiváló minőségű alumínium: Az anyag biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.
  • Könnyű súly: Az alumínium könnyű, ezáltal nem növeli a jármű tömegét jelentős mértékben.
  • Hőelvezetés: Az anyag kiváló hőelvezetése csökkenti a motorolaj túlmelegedését, ami hosszabb motorélettartamot eredményez.
  • Széles kompatibilitási skála: A TWIN AIR OLAJSZŰRŐ FEDÉL ALUMÍNIUM 160310 számos különböző motorhoz használható.
  • Könnyű telepítés: Az egyszerű szerelési folyamatnak köszönhetően a fedél gyorsan és könnyedén beépíthető.

Ez a termék tökéletes választás mindazok számára, akik igényesek a motorjuk karbantartására és hosszú távú üzembiztonságára. Az olajszűrő fedél úgy lett kialakítva, hogy minimalizálja a karbantartási időt, és maximális teljesítményt nyújtson minden körülmények között. Legyen szó versenyzésről vagy hétköznapi használatról, a TWIN AIR OLAJSZŰRŐ FEDÉL ALUMÍNIUM 160310 mindig megbízható partnere lesz.

Használat és összeszerelés

A termék használata rendkívül egyszerű. Első lépésként távolítsa el a régi olajszűrő fedelet, majd helyezze fel a TWIN AIR OLAJSZŰRŐ FEDÉL ALUMÍNIUM 160310-et a megfelelő helyre. A termék kialakítása lehetővé teszi az egyszerű összeszerelést, így gyorsan és könnyedén végezheti el a cserét akár otthon is.

Mivel a termék prémium minőségű anyagokból készült, hosszú távú megbízhatóságot nyújt, és csökkenti a karbantartási költségeket. Az alumínium fedél biztosítja, hogy a motorolaj mindig tiszta marad, ezáltal csökkentve a motor kopását és meghosszabbítva az alkatrészek élettartamát.

Megbízhatóság és minőség

A TWIN AIR márka évek óta híres a megbízhatóságáról és a minőségi motoralkatrészek gyártásáról. A termékeiket a motorsport világában is előszeretettel használják, ami kiváló visszajelzés a márka minőségéről és innovációjáról.

A TWIN AIR OLAJSZŰRŐ FEDÉL ALUMÍNIUM 160310 egy olyan termék, amely nem csak magas szintű teljesítményt nyújt, hanem megbízhatóságot és hosszú távú használhatóságot is garantál. Válassza ezt az olajszűrő fedelet, hogy motorja mindig a legjobb állapotban legyen, és élvezhesse a hibátlan működést hosszú éveken keresztül.

Rendelje meg most a TWIN AIR OLAJSZŰRŐ FEDÉL ALUMÍNIUM 160310-et, és tapasztalja meg a különbséget a prémium minőség és a megbízhatóság között!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges