CLAKE DUAL CONTROL HOSE / 220 S/SVL

Gyártó:
Cikkszám:
984647
Gyári cikkszám:
DCHOSE

50499.999965

39763.7795

50 500 Ft

Nettó: 39 764 Ft

CLAKE DUAL CONTROL HOSE / 220 S/SVL

Rendelhető
Rendelhető

CLAKE DUAL CONTROL HOSE / 220 S/SVL

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a motoralkatrészek és motoros ruházat világának legjobb termékeit kínáljuk. Ha a legjobb minőségű és megbízható alkatrészeket keresed a motorodhoz, akkor jó helyen jársz! Bemutatjuk neked az egyik legkiemelkedőbb termékünket, a CLAKE DUAL CONTROL HOSE / 220 S/SVL-t.

Termék Leírása

A CLAKE DUAL CONTROL HOSE / 220 S/SVL egy kiváló minőségű és megbízható alkatrész, amelyet a motorod fékrendszerének javítására és optimalizálására terveztek. Ez a kettős vezérlésű fékcső kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely maximális tartósságot és ellenállóságot biztosít. A termék kiválóan alkalmas mind az utcai, mind a versenykörülmények között való használatra, és garantáltan növeli a fékstabilitást és teljesítményt.

Jellemzők és Előnyök

  • Kiváló minőségű anyagok: A CLAKE DUAL CONTROL HOSE / 220 S/SVL rozsdamentes acélból készült, amely maximális ellenállóságot és tartósságot biztosít.
  • Kettős vezérlés: Az egyedi kettős vezérlési rendszer lehetővé teszi a jobb fékteljesítményt, és optimális fékezési stabilitást biztosít.
  • Univerzális kompatibilitás: Ez a termék széles körben kompatibilis a különböző motoros modellekkel és rendszerekkel.
  • Könnyű telepítés: A termék könnyen telepíthető, és a komplett csomag minden szükséges szerelési hardvert tartalmaz.
  • Optimalizált teljesítmény: A CLAKE DUAL CONTROL HOSE / 220 S/SVL lehetővé teszi, hogy a motorod fékrendszere a legmagasabb teljesítményt nyújtsa, akár utcai, akár versenyhasználat esetén.

Miért válaszd a CLAKE termékeket?

A Clake egy elismert és tapasztalt gyártó a motoralkatrészek területén, amely mindig a minőséget és a megbízhatóságot helyezi előtérbe. A termékeik a legmagasabb szabványoknak megfelelően készülnek, és szigorú tesztelési eljárásokon mennek keresztül, hogy biztosítsák a maximális teljesítményt és élettartamot. Ha a Clake termékeit választod, biztos lehetsz benne, hogy a motorod a legjobb alkatrészekkel lesz felszerelve.

Rendelés és Szállítás

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, ne habozz megrendelni a CLAKE DUAL CONTROL HOSE / 220 S/SVL-t! Webshopunkban egyszerűen és gyorsan megrendelheted ezt a terméket, és mi gondoskodunk róla, hogy a lehető legrövidebb időn belül megkapd. Kattints a 'Kosárba rakom' gombra, és kövesd a rendelési folyamatot!

Webshopunk minden terméke raktáron van és elérhető azonnali szállításra. Elkötelezettek vagyunk vásárlóink elégedettsége iránt, ezért gyors és megbízható szállítást kínálunk, valamint kiváló vevőszolgálatot, hogy minden kérdésedre választ kapj.

Lépj kapcsolatba velünk

Ha további kérdéseid vannak, vagy segítségre van szükséged a rendelési folyamat során, ne habozz kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal. Szívesen segítünk mindenben, hogy a vásárlási élményed a lehető legjobban alakuljon.

Várjuk megrendelésed, és reméljük, hogy részese lehetsz elégedett vásárlóink hatalmas táborának. Köszönjük, hogy a mi webshopunkat választottad!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges