CLAKE Braktec és univerzális tömlő átalakító készlet

Gyártó:
Cikkszám:
980568
Gyári cikkszám:
OLCCONV

31100.00003

24488.1890

31 100 Ft

Nettó: 24 488 Ft

CLAKE Braktec és univerzális tömlő átalakító készlet

Rendelhető
Rendelhető

CLAKE Braktec és univerzális tömlő átalakító készlet

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a motoralkatrészek és motoros ruházat széles választékát kínáljuk. Bemutatjuk a CLAKE Braktec és univerzális tömlő átalakító készletet. Ez a készlet kiválóan alkalmas arra, hogy a Braktec alkatrészeket az univerzális tömlők használatával összekapcsolja, biztosítva ezzel a hibátlan működést és megbízhatóságot motorkerékpárján.

Termékjellemzők:

  • Gyártó: CLAKE
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Clake > Alkatrész
  • Kifejezetten Braktec rendszerekhez tervezett: Ez az átalakító készlet biztosítja, hogy a Braktec rendszerű fék és hidraulikus alkatrészek könnyedén összeilleszthetők legyenek az univerzális tömlőkkel.
  • Tartósság és megbízhatóság: A CLAKE híres a kiemelkedő minőségű termékeiről, és ez az átalakító készlet sem kivétel. A tartós anyagokból készült alkatrészek hosszú élettartamot és megbízható működést garantálnak.
  • Könnyű telepítés: A hozzá mellékelt részletes útmutató segítségével az átalakító készlet felszerelése gyors és egyszerű, még kevésbé tapasztalt felhasználók számára is.

Miért válassza a CLAKE Braktec és univerzális tömlő átalakító készletet?

Motorkerékpárjának zavartalan és hatékony működése érdekében elengedhetetlen a megfelelő alkatrészek használata. A CLAKE által biztosított átalakító készlet tökéletes választás mindazoknak, akik a legjobb minőséget és megbízhatóságot keresik. A CLAKE termékek prémium kategóriás megoldásokat kínálnak, amelyek minden körülmények között megállják a helyüket.

Ha szeretné fokozni motorkerékpárja teljesítményét és megbízhatóságát, válassza a CLAKE Braktec és univerzális tömlő átalakító készletet. Ez a készlet biztosítja, hogy a Braktec rendszerű alkatrészeket könnyedén és hatékonyan összekapcsolhassa az univerzális tömlőkkel, így bármilyen kihívás elé is néz, motorkerékpárja készen áll.

Rendelje meg még ma a CLAKE Braktec és univerzális tömlő átalakító készletet webshopunkból, ahol egyedülálló akciók és különleges ajánlatok várják. Tapasztalja meg a CLAKE verhetetlen minőségét és megbízhatóságát, és tegye motorkerékpárját még jobbá.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták
CLAKE Formula Clutch Adaptor 90 fokos CLAKE Formula Clutch Adaptor 90 fokos

8 900 Ft

CLAKE 9.5mm Piston Kit CLAKE 9.5mm Piston Kit

21 400 Ft

CLAKE 9.5mm Piston Kit

CLAKE ONE LIGHT CLUTCH – Fő Alsó Csapágy CLAKE ONE LIGHT CLUTCH – Fő Alsó Csapágy

4 200 Ft