CLAKE 10mm Egyenes Banjo Kötés (Goodridge) AA0152

Gyártó:
Cikkszám:
921310
Gyári cikkszám:
AA0152

12599.999946

9921.2598

12 600 Ft

Nettó: 9 921 Ft

CLAKE 10mm Egyenes Banjo Kötés (Goodridge) AA0152

Rendelhető
Rendelhető

CLAKE 10mm Egyenes Banjo Kötés (Goodridge) AA0152

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Clake > Alkatrész

Gyártó: Clake

A motorosok számára, akik a legkiválóbb minőségű alkatrészeket keresik, bemutatjuk a CLAKE 10mm egyenes banjo kötést (Goodridge) AA0152. Ezt az alkatrészt a neves gyártó, a Clake kínálja, amely híres a kiváló minőségű motoralkatrészek gyártásáról és fejlesztéséről.

A CLAKE 10mm egyenes banjo kötés ideális választás minden motoros számára, aki megbízható és tartós fék- vagy hidraulikus rendszer elemeket keres. A termék kizárólag prémium minőségű anyagokból készült, biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt még a legkeményebb körülmények között is.

Fő tulajdonságok és előnyök

  • Prémium anyagok: A Goodridge által gyártott CLAKE banjo kötés kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, amely ellenáll a korróziónak és hosszú élettartamot biztosít.
  • Kompatibilitás: Ez a 10mm-es banjo kötés széles körben kompatibilis különböző motor típusokkal, így sokoldalú használhatóságot biztosít.
  • Egyszerű telepítés: Az egyenes kialakításnak köszönhetően a telepítés gyors és egyszerű, különösebb szaktudás nélkül is könnyen kivitelezhető.
  • Megbízhatóság: A CLAKE alkatrészei híresek a megbízhatóságukról és a kiváló teljesítményükről, amelyeket számos profi motoros is elismer.

Az optimalizált kialakítás biztosítja a maximum fékteljesítményt és minimalizálja a rendszerben fellépő nyomásvesztést. Ez különösen fontos azok számára, akik gyakran vesznek részt motorversenyeken, vagy szeretnek gyorsulni a nyílt utakon.

Miért válassza a CLAKE termékeket?

A Clake mint gyártó hosszú ideje az iparági élvonalban van, amely hírnevet szerzett magának a megbízható és csúcstechnológiás motoralkatrészek fejlesztésével. A CLAKE 10mm egyenes banjo kötés csak egy a sok kiváló termék közül, amelyeket a Clake kínál. Az alkatrészeik nemcsak a minőségről és tartósságról szólnak, hanem figyelembe veszik a motorosok egyedi igényeit is.

A webshopunkban megtalálható CLAKE termékek garantálják, hogy a motorja mindig a lehető legjobb állapotban legyen. Böngéssze további Clake alkatrészeket is, és válogasson a legjobb minőségű motoralkatrészek közül.

a href="/contact"Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!/a

Fedezze fel a CLAKE 10mm egyenes banjo kötés (Goodridge) AA0152 előnyeit, és érezze a különbséget a motorozás élményében!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett