WSM COUPLER DAMPER YAM 650 003-206

Gyártó:
Cikkszám:
754930
Gyári cikkszám:
003-206

8500.000018

6692.9134

8 500 Ft

Nettó: 6 693 Ft

WSM COUPLER DAMPER YAM 650 003-206

Rendelhető
Rendelhető

A WSM COUPLER DAMPER YAM 650 003-206 ideális választás minden ATV, UTV és Jet Ski tulajdonos számára, akik a legmagasabb szintű teljesítményt és megbízhatóságot keresik. Ez a magas minőségű motoralkatrész kifejezetten a Yamaha 650-es modellekhez tervezett, és ütős kiegészítést jelent minden jármű számára.

Ez a csatlakozó csillapító (coupler damper) nem csak növeli a jármű megbízhatóságát, hanem hozzájárul a hosszabb élettartamhoz is, köszönhetően a kiváló anyagminőségnek és gyártástechnológiának. A WSM egy neves gyártó, amely híres a motoralkatrészek piacán a precíziós és tartós termékeiről, és ez a termék sem kivétel.

Termékjellemzők:

  • Típus: Coupler Damper
  • Alkalmazhatóság: Yamaha 650 modellek
  • Gyártó: WSM
  • Termékkód: 003-206
  • Kategória: ATV/UTV/Jet Ski motoralkatrész
  • Kiváló anyagminőség: Hosszú élettartam és maximális megbízhatóság
  • Könnyű telepítés: Közvetlen csere az eredeti alkatrész helyére

Miért válassza a WSM termékeket?

A WSM híres a motoros közösségek körében a kiemelkedő minőségű alkatrészeiről, amelyek nem csupán teljesítményre optimalizáltak, hanem hosszú távú használatra is tervezettek. Ez a csatlakozó csillapító pontosan illeszkedik a Yamaha 650-es modellekhez, amikor az eredeti alkatrész cseréje időszerűvé válik.

Az ATV/UTV/Jet Ski kategóriába tartozó termékek esetében különösen fontos, hogy olyan alkatrészeket válasszunk, amelyek ellenállnak a nehéz terepviszonyoknak és a vízi sportszerek esetében a korróziónak is. A WSM COUPLER DAMPER YAM 650 003-206 ezen követelményeknek teljes mértékben megfelel.

Telepítési útmutató:

A telepítése egyszerű és gyors, így nem szükséges hozzá komoly műszaki tudás. A csomagban található részletes útmutató lépésről lépésre végigvezeti a telepítési folyamaton, így rövid időn belül élvezheti az új alkatrész előnyeit.

Karbantartási tippek:

  • Rendszeresen ellenőrizze a csatlakozó csillapítót, különösen intenzív használat után
  • Kerülje a kemikáliákkal való érintkezést, hogy megelőzze az anyag károsodását
  • Használat után mindig tisztítsa meg a csatlakozó területét a lehető legjobb teljesítmény érdekében

A professzionális motoralkatrész szaküzletünk célja, hogy a lehető legjobb termékeket kínálja, így biztos lehet benne, hogy a WSM COUPLER DAMPER YAM 650 003-206 pontosan azt a minőséget nyújtja, amit elvár egy neves gyártótól.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges