SOLAS IMPLELLER TOOL KA, KD, KE, SD WR001

Gyártó:
Cikkszám:
882423
Gyári cikkszám:
WR001

5000.000033

3937.0079

5 000 Ft

Nettó: 3 937 Ft

SOLAS IMPLELLER TOOL KA, KD, KE, SD WR001

Rendelhető
Rendelhető

SOLAS IMPLELLER TOOL KA, KD, KE, SD WR001

Készre igazítva a motorosok, ATV/UTV és Jet Ski kedvelők számára, a SOLAS IMPELLER TOOL KA, KD, KE, SD WR001 minden, amire szükséged lehet, amikor szervizelni vagy javítani szeretnéd a vehikulumodat. Ezzel az eszközzel könnyedén szerelheted le és helyezheted vissza az impellert a különböző KA, KD, KE és SD modellekhez, így több időt tölthetsz a vízen vagy a pályán, és kevesebbet a műhelyben.

A SOLAS, a világ egyik vezető vízi jármű alkatrész gyártója, elhozta ezt a megbízható, robusztus anyagokból készült impeller szerszámot, hogy biztosítsd a járműved maximális teljesítményét. A kiváló minőségű ötvözetek garantáltan ellenállnak a korróziónak és kopásnak, így hosszú ideig hű társad lesznek a karbantartási munkálatok során.

Jellemzők:

  • Magas minőségű anyag: A szerszám erős ötvözetből készült, így kiváló tartósságot és hosszú élettartamot biztosít.
  • Könnyű használat: Ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyű és kényelmes használni, minimalizálja a sérülés lehetőségét és időt takarít meg.
  • Bővített kompatibilitás: Alkalmas a KA, KD, KE és SD modellekhez, így egyetlen szerszámmal számos feladatot elvégezhetsz.
  • Szakértők által tesztelve: A SOLAS mérnökei és szakértői tesztelték és fejlesztették, hogy maximális megbízhatóságot és teljesítményt nyújtson.

A jet ski és motor sportszerelmesei számára elengedhetetlen, hogy mindig rendelkezésre álljon egy megbízható szerszám, mely garantálja a sima és hatékony karbantartást. A SOLAS IMPELLER TOOL biztosítja, hogy járműved mindig készen álljon a következő kihívásra, legyen szó hobby tevékenységről vagy versenysportól.

Alkalmazási terület és előnyök:

Ez az impeller szerszám különösen előnyös az olyan felhasználók számára, akik szeretnék önállóan elvégezni a karbantartási munkálatokat. Lehetővé teszi a gyors és könnyű cseréjét az impellereknek, ami által megóvhatod járműved a nagyobb károsodásoktól és költséges javításoktól. Kiemelkedő szaktudás nélkül is eredményesen használható, így bárki számára elérhetővé válik a professzionális szervizelés élménye.

Ha komolyan veszed az ATV/UTV, Jet Ski karbantartást, a SOLAS IMPELLER TOOL KA, KD, KE, SD WR001 a tökéletes választás számodra. Csak add hozzá a kosaradhoz és tapasztald meg a különbséget, amit egy prémium minőségű szerszám nyújthat!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges